自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

MM6 發表於 17-8-12 10:26
係啦,肥仔恩咁有錢咩?人民都未食得飽,正x街

咪係囉、有錢就比D 好D嘅生活D 國民啦!

個國家窮都咁都仲要打仗

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

bplus 發表於 17-8-12 11:02
trump 唔想打, 如果肥仔金手痕真係飛支導彈去關島, trump 無理由唔打返你轉頭呀 ? 不過, 真係可以飛去關島 ...

冇機會既話d 人就唔會咁緊張.....

禁止訪問

回覆樓主:

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

美國反而唔驚,係怕肥仔傻起上來咩都夠膽做,因肥仔都唔係好聽中國話,真係打起上來中國點都要幫肥仔,否則後門失手對中國極之不利。

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆樓主

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

癲鬥痴,你話喇!

水晶宮

414928 發表於 17-8-12 20:23
美國反而唔驚,係怕肥仔傻起上來咩都夠膽做,因肥仔都唔係好聽中國話,真係打起上來中國點都要幫肥仔,否則 ...

中國講到明如今次肥仔恩先出手而招報復,中國唔會幫手

珍珠宮

回覆樓主:

個人認為兩個都係靠嚇

侯爵府

畀面勳章

winifredwin 發表於 17-8-12 20:50
個人認為兩個都係靠嚇

美朝口水戰,咁中印又會不會開戰呢?(emoji)(emoji)(emoji)
Nice to meet you!

珍珠宮

回覆 OKC 的帖子

兩個傻佬, 有可能

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

豬仔嘜 發表於 17-8-12 20:49
中國講到明如今次肥仔恩先出手而招報復,中國唔會幫手
事前當然要咁講,係比肥仔聽,無人幫拖唔好亂來,但真係打起上來,形勢唔對一定出手,無左北韓這個屏障,對中國好不利,國家安全最重要,講過ge野唔記得啦,美國都係「今天的我打到昨天的我」是國際標準,國力才是最重要。

子爵府

Donald Trump 係我人生第一個覺得「需無過犯,面目可憎」嘅人....

水晶宮

414928 發表於 17-8-12 21:23
事前當然要咁講,係比肥仔聽,無人幫拖唔好亂來,但真係打起上來,形勢唔對一定出手,無左北韓這個屏障,對 ...

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

yucl_hk 發表於 17-8-12 20:17
肥仔無揸美國債券又無石油, 浸浸打佢做乜

x 2

所以係冇誘因佢去打仗~

但另方便攪到亞洲戰爭,日本及韓國的熱錢會流入美國~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

回覆樓主

兩個係咁互拋

禁止訪問

珍珠宮

傻豬仔 發表於 17-8-12 10:28
視乎邊個唔記得定時食藥

水晶宮

回覆樓主:

佢口吻係不會,除非金仔先開火。

侯爵府

回覆樓主:

更係唔會打啦! 打丈甘貴, 兩國都等錢洗

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

口水戰就有得打!

首頁

尾頁

跳至