用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 1669|主題: 933561

新Disney 酒店中式 buffet lunch 好味嗎?

大宅

國民生產總值:2548

BKXmas勳章

新Disney 酒店中式 buffet lunch 好味嗎?還是舊酒店 中西式 buffet lunch 比較好?for 小朋友生日lunch

伯爵府

國民生產總值:16067

陪月勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

留毛8

水晶宮

國民生產總值:74459

大廚勳章 BKXmas勳章

Shellyxlk 發表於 17-8-12 14:50
新Disney 酒店中式 buffet lunch 好味嗎?還是舊酒店 中西式 buffet lunch 比較好?for 小朋友生日lunch
...

屋企人住左最新酒店,港人價14xx。。。自費食左個dinner, 野食極一般,唯一有幾隻公仔,小朋友開心。。。

當晚有其他客生日,有兩隻公仔走來影相送蛋糕
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

子爵府

國民生產總值:10871

好媽媽勳章 BKXmas勳章

seaheart88 發表於 17-8-12 15:35
屋企人住左最新酒店,港人價14xx。。。自費食左個dinner, 野食極一般,唯一有幾隻公仔,小朋友開心。。。
...

有咩characters?

水晶宮

國民生產總值:74459

大廚勳章 BKXmas勳章

blackypurin 發表於 17-8-12 17:09
有咩characters?

無問
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

侯爵府

國民生產總值:20185

開心吸收勳章 BKXmas勳章

Shellyxlk 發表於 17-8-12 14:50
...
好唔好味非常個人,但以甘價錢比較我覺得唔值喇.

男爵府

國民生產總值:9833

雞年勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

都想知

大宅

BKXmas勳章

seaheart88 發表於 17-8-12 15:35
...

其實 old hotel buffet lunch 都非常一般,不過我見新 hotel lunch 多30 分鐘食,不用太趕,因為又要影相又要食又要切蛋糕,但我見新 hotel 公仔著的衫唔太靚,1516 中

大宅

BKXmas勳章

20150618bb 發表於 17-8-12 17:11
好唔好味非常個人,但以甘價錢比較我覺得唔值喇.

其實主要小朋友生日想同公仔影相

伯爵府

國民生產總值:17640

BKXmas勳章

雲龍軒較多中式點心
亞洲東南亞既味道麻麻
無海鮮刺身壽司~
甜品唔錯有自家製雪糕
整體食物種類唔多
見迪士尼公仔有米奇米妮當奴...但衫就唔多靚喇

伯爵府

國民生產總值:17640

BKXmas勳章

翠樂庭通常食dinner buffet
上月底食過質素差左
咁既價錢唔係有公仔影相唔值

侯爵府

國民生產總值:20185

開心吸收勳章 BKXmas勳章

Shellyxlk 發表於 17-8-12 18:29
其實主要小朋友生日想同公仔影相
留個美好回憶
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎