用戶登入

找回密碼 | 註冊

寒冷天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供
13oC.49%

義工

軟硬電腦 今日: 2|主題: 22232

想買Notebook, 有無推介?

複式洋房

國民生產總值:290

BKXmas勳章

想買Notebook,
主要用黎上網, 睇戲, 間中用下EXCEL
MON 大約14-15"
BUDGET 約7千內 (但唔想要黑色)

各位姐妹, 有無推介, 本人同周遭既人都唔太識,
唔該哂!

王國熱話
中環摩天輪
聖誕合家歡音樂劇
而定有紅葉未?
OP無以前咁好玩

子爵府

國民生產總值:12875

BKXmas勳章

ming200210 發表於 17-8-12 20:59
想買Notebook,
主要用黎上網, 睇戲, 間中用下EXCEL
MON 大約14-15"

今年大學生優惠剛剛陸續推出,不妨參考一下。

大宅

國民生產總值:1544

BKXmas勳章

DELL 呢部都唔錯
http://www.dell.com/hk/p/inspiro ... iron-14-7460-laptop

上網買仲可以平$500添

大宅

國民生產總值:1315

BKXmas勳章

crshk 發表於 17-8-12 23:12
今年大學生優惠剛剛陸續推出,不妨參考一下。
https://unwire.hk/2017/08/15/all-back-to-school-offer-2017/notebook/
我都睇緊資料,不過我唔係學生,
有d機見幾抵買

洋房

國民生產總值:40

BKXmas勳章

回覆樓主:

喺内地京東網站見到啲另類嘢,用機械鍵盤嘅notebook,5598人仔,7代i5+獨立顯卡+8GB ram+128GB SSD+1TB Harddisk。

有興趣可用銀聯信用卡付款及直寄香港(運費38人仔)。

https://item.m.jd.com/product/5168056.html?resourceType=jdapp_share&resourceValue=CopyURL&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

國民生產總值:741

BKXmas勳章

如果想買薄同輕,有邊部抵玩嗎

大宅

國民生產總值:1315

BKXmas勳章

0oreo0 發表於 17-8-26 16:36
如果想買薄同輕,有邊部抵玩嗎
如果要又抵(平過出面),又平(5千樓下),可以考慮下transformer mini

大宅

國民生產總值:1415

BKXmas勳章

我要健康 發表於 17-8-26 16:42
如果要又抵(平過出面),又平(5千樓下),可以考慮下transformer mini
冇學生證可以點攪???搵人幫手買?

別墅

國民生產總值:741

BKXmas勳章

{愛子} 發表於 17-8-28 12:22
冇學生證可以點攪???搵人幫手買?
你可以叫人幫你買,或者借證後上網填資料買都得,
Asus直頭去門市買都可以

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎