興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

別墅

想買Notebook,
主要用黎上網, 睇戲, 間中用下EXCEL
MON 大約14-15"
BUDGET 約7千內 (但唔想要黑色)

各位姐妹, 有無推介, 本人同周遭既人都唔太識,
唔該哂!

侯爵府

ming200210 發表於 17-8-12 20:59
想買Notebook,
主要用黎上網, 睇戲, 間中用下EXCEL
MON 大約14-15"

今年大學生優惠剛剛陸續推出,不妨參考一下。

大宅

DELL 呢部都唔錯
http://www.dell.com/hk/p/inspiro ... iron-14-7460-laptop

上網買仲可以平$500添

禁止訪問

洋房

回覆樓主:

喺内地京東網站見到啲另類嘢,用機械鍵盤嘅notebook,5598人仔,7代i5+獨立顯卡+8GB ram+128GB SSD+1TB Harddisk。

有興趣可用銀聯信用卡付款及直寄香港(運費38人仔)。

https://item.m.jd.com/product/5168056.html?resourceType=jdapp_share&resourceValue=CopyURL&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至