用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

今日: 0|主題: 12165

唔識玩車

複式洋房

國民生產總值:426

BKXmas勳章

我仔就快20個月,見到同月既bb大部份都識玩車,推推下,我仔都仲未好識玩車,同埋積木都唔疊好耐?有冇同月既bb係甘?佢鐘意餵公仔,音樂既野多d

子爵府

國民生產總值:10243

BKXmas勳章

回覆樓主:

個人興趣遮,我覺得無咩所謂,我個仔麻麻地,見人玩佢先玩,不過就鐘意係馬路邊睇車

侯爵府

國民生產總值:23858

BKXmas勳章

我都覺得系佢個人興趣問題

大宅

國民生產總值:4996

BKXmas勳章

lukwinghong 發表於 17-8-12 21:36
我仔就快20個月,見到同月既bb大部份都識玩車,推推下,我仔都仲未好識玩車,同埋積木都唔疊好耐?有冇同月 ...

其實覺得都冇咪野喈,個個小朋友情況都唔同唔好成日同其他人比,可能你仔興趣唔鐘意玩車

複式洋房

國民生產總值:353

BKXmas勳章

回覆樓主:

無問題,我仔勁鍾意玩車,姪仔由細到大約8歲都唔玩車,細個時都只玩公仔

公爵府

國民生產總值:25738

BKXmas勳章

回覆樓主:

平時有冇教下佢,又或者佢對呢啲冇興趣

侯爵府

國民生產總值:20872

BKXmas勳章

回覆樓主

我都覺得係個人興趣,唔係個個男仔都鐘意玩車架!

珍珠宮

國民生產總值:30918

BKXmas勳章

回覆樓主

可能係個人興趣,家長可以陪佢一齊玩

別墅

國民生產總值:966

BKXmas勳章

我車都唔鍾意或者唔係咁識玩車,佢18mths

積木就仲差,叫佢塔起積木,佢就即刻推冧

大宅

國民生產總值:4429

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

男仔唔一定要鐘意玩車既, 試下發掘下其他興趣

雖然我個仔超鍾意玩車, 我屋企既玩具車無100都有50, 佢見車就會瘋狂
但我都希望佢可以有其他興趣
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎