用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

出埠旅行 今日: 72|主題: 129395

[台灣] 桃園機場捷運與臺北捷運聯合套票

大宅

國民生產總值:2667

BKXmas勳章

臺北捷運與桃園捷運推出聯合套票 8/10首度發行 機場捷運來回+無限暢遊大臺北地區 最高可享86折!
北捷首次與桃園捷運公司合作,推出「機場捷運來回票+臺北捷運48/72小時聯合套票」,優惠價分別為520元(機捷來回票加北捷48小時票)及600元(機捷來回票加北捷72小時票),自106年8月10日起,可於桃園國際機場第一航廈及第二航廈入境大廳的桃園機場捷運服務櫃檯臨櫃購買,或是至機場捷運車站包括 A1站(機捷臺北車站)、A12站 (機場第一航廈站)、A13站 (機場第二航廈站)等3站詢問處購買。

http://www.metro.taipei/ct.asp?xItem=328099786&ctNode=70050&mp=122035

王國熱話
Dyson V6 Baby + Child
洗衣機可以放厠所嗎?
洗衣機咩牌子好?
浴室寶買Panasonic 好,還是KDK好?

翡翠宮

國民生產總值:91339

BKXmas勳章

回覆樓主

如果有悠悠卡或一通卡,就會吾抵買太票

複式洋房

國民生產總值:452

12312 發表於 17-8-12 22:45
如果有悠悠卡或一通卡,就會吾抵買太票
師姐最後換左 777, 係商務位 ?
我買左出年一月, 網頁顯示暫時係用更新的 A350.

翡翠宮

BKXmas勳章

KoPou 發表於 17-8-12 23:03
...

8下先

翡翠宮

BKXmas勳章

KoPou 發表於 17-8-12 23:03
...

香港飛台灣晚上有A350,
但吾見有350台灣飛香港。比些指示,你看邊個時間?

複式洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
12312 發表於 17-8-12 23:22
香港飛台灣晚上有A350,
但吾見有350台灣飛香港。比些指示,你看邊個時間?
我係 26,Jan 11:xx 航班, 莫非又轉左機型 ? 等我睇下先.

翡翠宮

BKXmas勳章

KoPou 發表於 17-8-13 00:14
我係 26,Jan 11:xx 航班, 莫非又轉左機型 ? 等我睇下先.

Ci904 現在是747

複式洋房

12312 發表於 17-8-13 00:23
Ci904 現在是 747
唔係呀嘛 ? 舊年已經跣過一次, 今次又係 ?

翡翠宮

BKXmas勳章

KoPou 發表於 17-8-13 02:09
唔係呀嘛 ? 舊年已經跣過一次, 今次又係 ?

我都吾明,點解有350返台灣,但又找吾到飛黎香港果班?

你改一班機型,我比佢改2班機型呀,來回都改埋,激死
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎