跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我在等待VISA 189 grant的期間, 我知道我不可以去澳洲, 但我可以去香港以外的地方嗎? 如大陸, 澳門, 日本...

別墅

sweetiemother 發表於 17-8-12 23:35
我在等待VISA 189 grant的期間, 我知道我不可以去澳洲, 但我可以去香港以外的地方嗎? 如大陸, 澳門, 日本.. ...

點解唔可以去Australia ?

別墅

可以去澳洲或其他地方,你再看清楚移民局那段文字

複式洋房

sweetiemother 發表於 17-8-12 23:35
我在等待VISA 189 grant的期間, 我知道我不可以去澳洲, 但我可以去香港以外的地方嗎? 如大陸, 澳門, 日本.. ...

用番正常travel visa, 申請eTA入境

複式洋房

According to:
https://www.border.gov.au/Trav/Visa-1/189-#tab-content-1

"If you applied outside Australia:
Do not make arrangements to travel to Australia, leave your job or sell your home until we advise you in writing that you have been granted the visa."

it tells that we cannot travel into Aus before visa is granted.

男爵府

若果你知道差不多时候grant, 吾好黎澳洲住,因為grant果刻你要喺海外。其他任何國家都冇問題

複式洋房

回覆 Catvole 的帖子

Thank you.

首頁

尾頁

跳至