美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今日係商場俾佢地擺展銷promote , sell 試造價98蚊一次,抵玩嗎?

子爵府

chinchinpo 發表於 17-8-12 23:36
今日係商場俾佢地擺展銷promote , sell 試造價98蚊一次,抵玩嗎?
係咪純粹facial?我個時都試左,跟住就join左1000/5次

複式洋房

rainbow000 發表於 17-8-12 23:47
係咪純粹facial?我個時都試左,跟住就join左1000/5次

facial 再加送按摩,我想去試下,但又驚俾佢地hardsell ,諗諗下唔敢去

子爵府

chinchinpo 發表於 17-8-12 23:49
facial 再加送按摩,我想去試下,但又驚俾佢地hardsell ,諗諗下唔敢去
佢地個selling point係唔hard sell,不過都係sell,好睇幫你做facial嗰個人,有d好好真係唔sell,但呢幾次幫我做嗰個都sell,最後因為要簽名,個高級d既又會問你做咩唔試下,我完左5次都唔會再join

複式洋房

rainbow000 發表於 17-8-13 00:31
佢地個selling point係唔hard sell,不過都係sell,好睇幫你做facial嗰個人,有d好好真係唔sell,但呢幾次 ...

堅持唔join任何野,會否黑面?

子爵府

chinchinpo 發表於 17-8-13 09:47
堅持唔join任何野,會否黑面?
都唔會既,不過講到我都口水乾

大宅

你上網search下先,呢間野好sell

大宅

回覆樓主:

我都買左佢地做嘅團購,係天水圍做。我覺得效果一般,第一次做完都有sell貴啲facial
做完團購個啲我都唔會再去

大宅

回覆樓主

黑店中既黑店呢到經常有人講

複式洋房

micky320 發表於 17-8-13 23:29
黑店中既黑店呢到經常有人講

謝謝解答~咁我唔會去試了

大宅

回覆樓主:

join咗佢個脫毛,麻麻哋,好唔專業而且有點混亂,無點sell,budget 有限都可以一試嘅

見佢有啲透明質酸facial好平,前排我都心動過,但試咗脫毛後應該唔會再幫襯佢其他嘢 sorry haha 最搞笑係佢將“唔專業”同“booking混亂”包裝成“人情味”

“透明質酸導入” 稍為識美容識科學都知透明質酸不能導入... 美容院以此作推廣facial,可以想像間公司係美容上嘅認知同專業... 感覺那是target婦孺客人的舊式 facial...

不過都公平講句,佢唔係貴,當做下心理facial relax吓都ok嘅
Be loving, strong and true.

首頁

尾頁

跳至