用戶登入

找回密碼 | 註冊

19oC.78%

義工

自由講場 今日: 375|主題: 943585

流星雨,冇隱篇

伯爵府

國民生產總值:16892

BKXmas勳章

下次麻煩呢位車主,怕熱唔好去郊區,今晚都係28度,未到酷熱警告,冇行車之下,開冷氣係唔可以!周邊有成幾拾架車,好多人!淨係你地可以咁自私,自己嘆住冷氣等流星雨!你有冇留意到,咁多架車都好自律,周圍都好多人,吸緊你d廢氣!
其實又要睇、又怕熱,可以上YouTube 睇會啱你地多d!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

國民生產總值:34789

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

子爵府

國民生產總值:11056

hashtag影視迷勳章 BKXmas勳章

濛查查 發表於 17-8-13 02:28
下次麻煩呢位車主,怕熱唔好去郊區,今晚都係28度,未到酷熱警告,冇行車之下,開冷氣係唔可以!周邊有成幾 ...

請問睇到嗎?真係咁多?又街燈又車燈仲坐係車入便都睇到?

翡翠宮

國民生產總值:87028

好媽媽勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

濛查查 發表於 17-8-13 02:28
下次麻煩呢位車主,怕熱唔好去郊區,今晚都係28度,未到酷熱警告,冇行車之下,開冷氣係唔可以!周邊有成幾 ...
但總有自私嘅人,我地已經排排坐,有位六尺左右嘅男仕。企係我前面set腳架,不過,遮住人,唔犯法嘅,下次唔好咁自私勒.

伯爵府

國民生產總值:16892

BKXmas勳章

march2012 發表於 17-8-13 05:53
請問睇到嗎?真係咁多?又街燈又車燈仲坐係車入便都睇到?

以前睇過一次,真係會睇到,好靚!但琴晚太多人、車,仲要一路吸廢氣,冇隠之下,話完個自私嘅司機,走咗lu

男爵府

國民生產總值:8587

BKXmas勳章

回覆樓主

我今早先聽朋友呻
話西貢的士站大排長龍
有的士司機叫價要多250元貼士
由西貢出市中心
我朋友唔想,但問左幾個司機
冇一個肯正價載
的士司機預先鎖左車門,講好價錢先俾人上
所以報警都冇用
最後我朋友都係屈服左

男爵府

國民生產總值:8624

BKXmas勳章

yurijm 發表於 17-8-13 12:12
我今早先聽朋友呻
話西貢的士站大排長龍

好鬼憎啲的士亂開價,前排call 的,有司找多收10%比人拉咗,度度都有Uber,明買明賣,點解政府要維護泥啲的士。
利申:我已經好耐冇拾的士。

男爵府

國民生產總值:9716

BKXmas勳章

yurijm 發表於 17-8-13 12:12
我今早先聽朋友呻
話西貢的士站大排長龍

咁衰,襯火打劫。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎