用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 6444|主題: 920189

大家廚房有無放時鐘方便煮餸睇時間?  

男爵府

國民生產總值:8692

畀面勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
好奇一問,大家廚房有無放時鐘?

我未放,打算放,方便煮餸睇時間。

大宅

國民生產總值:4647

BKXmas勳章

lovebabyking    發表於 3 小時前
旁觀者的眼睛是雪亮  能辨別是非黑白  絕不會盲從附和    絕不能把黑說成白  絕不寬恕梁二奶篡改留言行為  偽造事實天理不容  
未經許可  不得轉載、刊登及發放

子爵府

國民生產總值:10343

BKXmas勳章

回覆樓主:

我都有^^

大宅

國民生產總值:3857

BKXmas勳章

回覆樓主

我有呀

侯爵府

國民生產總值:21694

BKXmas勳章

回覆樓主:

無,微波爐同飯煲有時間睇

珍珠宮

國民生產總值:35025

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

冇,我成屋都冇鐘,慣睇電話。

男爵府

國民生產總值:5561

醒目開學勳章 BKXmas勳章

cecelc 發表於 17-8-13 09:19

有時鐘,另有計時器,方便蒸煮或焗爐計時唔會過時!

mercurycc    發表於 3 天前

大宅

國民生產總值:2597

開心吸收勳章 BKXmas勳章

男爵府

國民生產總值:9494

BKXmas勳章

回覆樓主:

翡翠宮

國民生產總值:83091

畀面勳章 BKXmas勳章

別墅

國民生產總值:895

BKXmas勳章

回覆樓主:

有呀

男爵府

國民生產總值:7938

認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BKXmas勳章

以前用明火有。
現在用電磁爐有得set 時間,好方便

別墅

國民生產總值:627

BKXmas勳章

回覆樓主

之前有但太細聲出左廳又聽吾到,之後用手機定時

男爵府

國民生產總值:9205

BKXmas勳章

有架, 廚房2個, 熱水煲1個, 微波爐1個

珊瑚宮

國民生產總值:109888

2017勳章 BKXmas勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節

有, 仲有Timer 提自己入去睇下火!!

男爵府

國民生產總值:7953

BKXmas勳章

有, 連厠所都有.

珍珠宮

國民生產總值:31622

開心吸收勳章 2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

對我來說一定要,仲必需行針型才方便。

侯爵府

國民生產總值:23990

BKXmas勳章

廚房門对正饭厅時鈡,另外有timer(几分鈡很提醒我夠钟)

水晶宮

國民生產總值:55623

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 2017媽媽節

無,放計時器咋

侯爵府

國民生產總值:23647

2017勳章 動物勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

無呀
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎