用戶登入

找回密碼 | 註冊

17oC.75%

義工

家事百科 今日: 7|主題: 35835

有無d洗衣粉係有抗菌加殺菌功能?

男爵府

國民生產總值:5308

BKXmas勳章

我見通常得抗菌,咁殺菌係咪另一樣野?

王國熱話
嫲嫲開始行動不便
照顧腦退化家人點滴
切藥工具
安而康(金裝至尊)定護理寶老人尿片夠厚?

大宅

國民生產總值:1705

BKXmas勳章

poon412 發表於 17-8-13 13:13

加滴露浸一陣先洗

大宅

國民生產總值:4331

BKXmas勳章

poon412 發表於 17-8-13 13:13
應該係, 所以有時洗衫都會加入滴露清毒液.

複式洋房

國民生產總值:210

之前去百XX 度睇洗衣機, D職員話蒸氣洗衣機可以殺埋菌呀, 話miele, LG 呢D 都有蒸氣洗衣機款, 可以睇睇

子爵府

國民生產總值:13098

BK Milk勳章 BKXmas勳章

Mlulukk 發表於 17-9-3 08:20
之前去百XX 度睇洗衣機, D職員話蒸氣洗衣機可以殺埋菌呀, 話miele, LG 呢D 都有蒸氣洗衣機款, 可以睇睇 ...

蒸氣的熱力
會否令衣服縮水呢

複式洋房

國民生產總值:111

Mlulukk 發表於 17-9-3 08:20
之前去百XX 度睇洗衣機, D職員話蒸氣洗衣機可以殺埋菌呀, 話miele, LG 呢D 都有蒸氣洗衣機款, 可以睇睇 ...
蒸氣洗衣機可以殺菌? 有冇邊款可以推介下? 遲D小朋友出世, 我想換返部蒸氣洗衣機

複式洋房

國民生產總值:231

JoannaD 發表於 17-9-5 16:28
蒸氣的熱力
會否令衣服縮水呢
我部LG有蒸氣功能,啲衫冇咁"巢"同唔使落柔順劑添

複式洋房

JoannaD 發表於 17-9-5 16:28
蒸氣的熱力
會否令衣服縮水呢
我都有問過呢個問題, 不過D職員話一般都唔會

複式洋房

Winwinsure12 發表於 17-9-6 20:08
蒸氣洗衣機可以殺菌? 有冇邊款可以推介下? 遲D小朋友出世, 我想換返部蒸氣洗衣機 ...
我上網搵到有呢幾部呀https://www.price.com.hk/search.php?g=A&q=%E8%92%B8%E6%B0%A3+%E6%B4%97%E8%A1%A3%E6%A9%9F

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎