用戶登入

找回密碼 | 註冊

寒冷天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供
12oC.51%

義工

湊B百科 今日: 10|主題: 2280

湊BB 去 游水Spa 請三思

大宅

國民生產總值:1243

BKXmas勳章

如果你BB 唔鐘意比人抱來抱去的話,建議唔好帶佢去!
事緣我去咗將軍澳某baby spa, 見佢website 用英文懶高級,以為專業,結果用咗258試玩價比bb 試一次!
利申我個女係雖然比較痴身,但見到陌生人都會笑下,而且沖涼唔怕水、唔喊,去健康院除衫都冇事,連打針都只是喊兩聲就收聲!

個日一去到,我感覺已經不好,好似唔夠光,好舊又細,隔壁診所仲靚過佢,不過我個女見到水池鴨仔,已經好開心腳fing fing 喺到笑,我預約一個時段,我以為服務員一對一,點知比兩個姨姨一嚟一D warm up 都冇就除衫哂衫按摩,一個姨姨按手、另一個按腳,我唔覺得佢地溫柔,佢嚇到爆喊,喊到收唔到聲,武來武去,佢地serve 更我bb同時,見我個女喊更又走咗去serve 第二個BB, 由我個女大喊,佢地見到我個女喊成咁完全無理,坐埋一邊serve 人地BB, 我只好氹返我個bb, 然後落水佢仲喊得犀利,完全唔係enjoy, 個兩個姨姨走咗去, 跟著用條沙巾求其幫佢抹兩抹就叫沖完涼?,幫我bb 著返衫時,唔知佢係咪想快D送我地走,格硬扯我BB隻手入衫袖,好粗暴呀,好似嫌棄我兩母女阻住佢做生意咁,有冇搞錯呀?想我快D走。

我好後悔帶咗佢去,原來唔係個個bb 鈡意比人除唒衫武來武去、我好似害咗個女,所以媽媽們要三思,其中一個仲話做陪月員,你咁同我個女著衫我真係嚇死! 千祈米鬼信佢!

呢間野淨係識serve 開心bb,爆哭bb 佢係唔會理你仲想你快D走廢事影響佢其他客人,個二百幾蚊當買教訓!

王國熱話
幫問:韓國首爾呢幾日凍嗎?有雪落嗎?
桃園機場打的去西門町
HK Express 一問
名古屋去大阪

大宅

國民生產總值:2473

BKXmas勳章

其實自己屋企同bb玩水就得
根本不需要去咩baby spa

複式洋房

國民生產總值:131

回覆樓主

我諗我買左同你1樣既package同1間公司,價錢都系$258,我聽日去

大宅

國民生產總值:1243

BKXmas勳章

回覆 Yungsss 的帖子

可能你BB叻豬唔喊冇事呢!

別墅

國民生產總值:716

BKXmas勳章

原來將軍澳都有架?? 我早個星期第一次係帶囡囡去觀塘玩, 個啲姨姨好NICE, 我囡好老積, 笑點好高, 氹極都唔笑, 但係由頭到尾都好有耐性咁逗佢笑....

子爵府

國民生產總值:12337

BKXmas勳章

回覆樓主:

我有次路過另一間,佢地比d野你試飲,話bb都飲得。。。重點係,我見佢一個飲完無洗杯又倒比第二個飲 好彩我無接,我係隔離鋪睇左陣野先見到

複式洋房

國民生產總值:483

BKXmas勳章

baby317 發表於 17-8-13 15:52
agree!!!
我都係自己帶個仔去泳池...佢第一次玩時都無喊,只係少少緊張.....咁我哋就抱住佢喺水到慢慢warm up...再出D出D....而家阿仔(14個月)已經夠膽拖住我哋自己行到水深到佢下巴嘅地下,再深D的話就由我哋抱住佢....佢都識自己踢吓踢吓

禁止訪問

國民生產總值:16554

BKXmas勳章

回覆樓主

複式洋房

國民生產總值:144

BKXmas勳章

回覆樓主

我bb 4個月大時都有去過你講呢間,可能我平日去當時得我地,我又唔見佢服務好差喎,又冇乜野,不過間鋪係比想像中細同舊d

大宅

國民生產總值:3783

BKXmas勳章

baby317 發表於 17-8-13 15:52

agree

男爵府

國民生產總值:9474

BKXmas勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

家裡浴缸玩得最開心

大宅

國民生產總值:3329

BB防敏心得分享勳章 畀面勳章 BKXmas勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

我2個都冇試呢d

大宅

國民生產總值:1182

認識瑞士牛牛第一回 BKXmas勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

258試玩價試一次, 太貴了,唔值.

禁止訪問

國民生產總值:295

BKXmas勳章

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎