用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 2719|主題: 933608

悅來酒店自助餐

大宅

國民生產總值:2263

BKXmas勳章

悅來酒店自助餐好嗎? 因見3送1, 好抵

伯爵府

國民生產總值:15006

BKXmas勳章

回覆樓主:

有冇看佢有什麽食物選擇先?

公爵府

國民生產總值:29175

BKXmas勳章

bb豬媽媽 發表於 17-8-13 18:33

如果唔要求多選擇,對食品質素又唔高要求,唔介紹侍應十問九唔應……咁佢係算平嘅~

大宅

國民生產總值:2160

BKXmas勳章

回覆樓主:

食物冇特色,但係平啦,食得飽

大宅

國民生產總值:2191

BKXmas勳章

食物質素ok, 但款式較少. 海鮮都ok, 但夜晚先有蟹腳. 甜品好食, 雪糕係movenpick. 好啱有小朋友嘅家庭, 因攞野食隔離有個免費的playroom, 唔太大但夠俾小朋友放電

利申: 我係member

伯爵府

國民生產總值:15680

2017勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

babybaby_ng 發表於 17-8-13 18:52
食物質素ok, 但款式較少. 海鮮都ok, 但夜晚先有蟹腳. 甜品好食, 雪糕係movenpick. 好啱有小朋友嘅家庭, 因 ...

多唔多大陸人?

大宅

BKXmas勳章

唔多喎, 好多大陸人入住但食自助餐嘅都係本地人多

翡翠宮

國民生產總值:99473

開心吸收勳章 FRISO飲奶勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 畀面勳章 2017媽媽節

間唔中食OK架

翡翠宮

國民生產總值:99473

開心吸收勳章 FRISO飲奶勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 畀面勳章 2017媽媽節

aaaiqc 發表於 17-8-13 18:53
多唔多大陸人?

本地人多

大宅

BKXmas勳章

食物質素ok, 但款式較少. 海鮮都ok, 但夜晚先有蟹腳. 甜品好食, 雪糕係movenpick. 好啱有小朋友嘅家庭, 因 ...

你做得member, 即係唔太差, 我知道唔可以同尖沙咀金鐘相比

男爵府

國民生產總值:6238

BKXmas勳章

三送一唔抵
yahxo 團購平啲,加埋一$300度
有長腳蟹,不過冇蠔
我間中都去

stagea    發表於 17-8-13 20:13

大宅

BKXmas勳章

bebeyi 發表於 17-8-13 19:39
三送一唔抵
yahxo 團購平啲,加埋一$300度
有長腳蟹,不過冇蠔

3送1只係lunch buffet, 我諗住食lunch, 夜晚唔想食咁飽,

男爵府

國民生產總值:7159

BKXmas勳章

而家仲有playroom?

大宅

BKXmas勳章

回覆 bb豬媽媽 的帖子

係呀, 同埋因為我地住呢區, 帶住2個細嘅唔想去咁遠, 所以咪join member囉

大宅

BKXmas勳章

tomato100hk 發表於 17-8-13 21:21
而家仲有playroom?
有呀, 我7月尾先去過

男爵府

國民生產總值:9972

BKXmas勳章

bb豬媽媽 發表於 17-8-13 20:17
3送1只係lunch buffet, 我諗住食lunch, 夜晚唔想食咁飽,

銀聯有65折,唔知做完去,打去問下~

大宅

國民生產總值:4959

BKXmas勳章

回覆樓主:

吃過麻麻地

大宅

BKXmas勳章

bbhappy68 發表於 17-8-13 23:50
吃過麻麻地

仲有邊間lunch buffet唔太貴又ok?

翡翠宮

國民生產總值:95410

畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 BKXmas勳章 15週年勳章

babybaby_ng 發表於 17-8-13 21:38
回覆 bb豬媽媽 的帖子

係呀, 同埋因為我地住呢區, 帶住2個細嘅唔想去咁遠, 所以咪join member囉 ...

member係咪即係熊貓會? 有咩so?

珊瑚宮

國民生產總值:105648

醒目開學勳章 大廚勳章 BKXmas勳章

JoanC 發表於 17-8-13 18:47
如果唔要求多選擇,對食品質素又唔高要求,唔介紹侍應十問九唔應……咁佢係算平嘅~
...

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎