用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 640|主題: 920680

有冇jm 用緊Dyson 風筒

伯爵府

國民生產總值:18275

BKXmas勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
效果如何?thx

珊瑚宮

國民生產總值:120089

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

用緊, 好快乾同冇咁熱

伯爵府

國民生產總值:18275

BKXmas勳章

appleyuen 發表於 17-8-13 21:02
用緊, 好快乾同冇咁熱

值得買嗎?我又心CC中

男爵府

國民生產總值:7316

BKXmas勳章

appleyuen 發表於 17-8-13 21:02
用緊, 好快乾同冇咁熱

有扁咀頭?

翡翠宮

國民生產總值:91626

2017勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

tmtmtm 發表於 17-8-13 21:21
有扁咀頭?

有兩個

子爵府

國民生產總值:10883

BKXmas勳章

回覆樓主

買啦買啦!早啲買早啲用⋯長髮用就抵晒

水晶宮

國民生產總值:73718

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

買啦!! 早買早享受

珊瑚宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章

tmtmtm 發表於 17-8-13 21:21
有扁咀頭?

yes 兩個

珊瑚宮

sandwich 發表於 17-8-13 21:21
值得買嗎?我又心CC中

買啦!早買早享受

男爵府

國民生產總值:9764

BKXmas勳章

回覆樓主

好好用

男爵府

國民生產總值:6428

BKXmas勳章

回覆樓主

以前用Panasonic $9xx那個30分鐘先叫乾透,好多時都要分2輪吹

而家用dyson,10分鐘就乾透,而家好夜沖涼都唔怕

大宅

國民生產總值:3707

BKXmas勳章

好好用

子爵府

國民生產總值:12530

BKXmas勳章

appleyuen 發表於 17-8-13 21:33
買啦!早買早享受

幾錢

洋房

國民生產總值:57

有幾快干?? 但都真系好貴

珊瑚宮

katherine.k 發表於 17-8-13 22:49
幾錢

我買限量版連粉紅色盒$3580

大宅

國民生產總值:3146

BKXmas勳章

回覆樓主

快乾,手無咁攰

洋房

國民生產總值:49

BKXmas勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
appleyuen 發表於 17-8-13 22:56
我買限量版連粉紅色盒$3580

問過門市已經冇出限量版

別墅

國民生產總值:537

真係咁快乾?

大宅

國民生產總值:1218

畀面勳章 BKXmas勳章

好正,快乾不傷頭髮

大宅

國民生產總值:1951

動物勳章 BKXmas勳章

好好用! 超快乾!!
無後悔買
但要定期清下D 頭髮同塵...唔係會無咁好力...
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎