用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 3490|主題: 934150

請問黃日華太太梁潔華做邊間保險公司?

子爵府

國民生產總值:11957

BKXmas勳章

唔該曬!

大宅

國民生產總值:3302

BKXmas勳章

AXA。點解咁問?

子爵府

國民生產總值:11957

BKXmas勳章

she811 發表於 17-8-14 00:41
AXA。點解咁問?
因上星期睇左星級會客室重播,訪問黃日華同梁潔華,梁潔華之前醫血癌所有的治療費用都唔洗比,所以想了解一下。

男爵府

國民生產總值:8488

BKXmas勳章

i_jdg 發表於 17-8-14 01:00
因上星期睇左星級會客室重播,訪問黃日華同梁潔華,梁潔華之前醫血癌所有的治療費用都唔洗比,所以想了解一 ...

只要買得大保賠就自己$1都唔使比⋯⋯⋯但保費一定貴,邊間都係

i_jdg    發表於 17-8-14 01:04

子爵府

國民生產總值:14822

BKXmas勳章

回覆樓主:

边間保險都係買得大,賠得大

大宅

國民生產總值:3302

BKXmas勳章

i_jdg 發表於 17-8-14 01:00
因上星期睇左星級會客室重播,訪問黃日華同梁潔華,梁潔華之前醫血癌所有的治療費用都唔洗比,所以想了解一 ...

她做左好多年,買得大唔出奇,何况有D名氣的人。

子爵府

國民生產總值:10098

BKXmas勳章

買得大咪賠得大囉,難道你會唸住月供一千幾百就可以賠到幾百萬醫療費用

大宅

國民生產總值:1175

BKXmas勳章

回覆樓主:

佢哋員工自己買保險自己扣返份單d佣金,即係有折買,所以平好多。

子爵府

國民生產總值:12016

BKXmas勳章

回覆樓主

應該同做邊間無關,同佢做過有關。可能佢入行時自己幫襯自己買份大嘅。佣金又係自己袋,又可提高營業額,現在有需要又claim 得快
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎