用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 6601|主題: 921693

吸塵機吸飯抬

複式洋房

國民生產總值:338

BKXmas勳章

一家三口同姑仔住, 姑仔個男朋友放假有時會黎住,d 清潔我姑仔永遠都唔做,等佢男朋友黎先做。
今日去完街,一入門口, 見到佢男友用個剛剛吸完地下嘅吸塵機吸張飯枱。見到果刻,我同老公都呆左, 我只係細聲講左句,但佢地未必聽到。
講真我真係覺得好恐怖、好唔衛生,如你係我會出聲同佢地講嗎?

翡翠宮

國民生產總值:77964

BKXmas勳章 2017媽媽節

好奇一問,點解會同姑仔住既?

男爵府

國民生產總值:8177

BKXmas勳章

接受唔到吸檯,咁接受到吸床嗎?

水晶宮

國民生產總值:51051

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 2017勳章 BKXmas勳章 Xmas吸收勳章 ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節

amywon 發表於 17-8-14 01:47
一定要換吸塵咀

男爵府

國民生產總值:5587

BKXmas勳章

回覆樓主

更係會直接講啦,接受唔到

複式洋房

國民生產總值:293

回覆樓主

一定要出聲la

複式洋房

BKXmas勳章

李豆豆 發表於 17-8-14 01:45
好奇一問,點解會同姑仔住既?

呢個係一個錯誤嘅決定,最初諗住就亞囡返幼兒園同方便奶奶照顧亞囡,所以就搬屋,但因為呢區租嘅單位比較大同貴, 咁啱姑仔又話想搬出黎住,又話想同我地夾,平時見佢冇嘜野,所以咪一齊住囉

複式洋房

BKXmas勳章

amywon 發表於 17-8-14 01:47

我接受到換吸咀吸床,但接受唔到佢未換咁直接用個吸地下嘅黎吸, 始終係食飯。

複式洋房

BKXmas勳章

alicegoh78 發表於 17-8-14 01:51
一定要換吸塵咀

Agree....
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎