少年成長

跳至

首頁

尾頁

子爵府

虎到金來勳章 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大專生有申請政府的學生貸款嗎?

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

民房

要睇下有無住hall
我就住hall, 有兩份補習, 另加父母一個月3000
我男朋友就無做parttime, 一個月父母俾6000, 都係住hall

別墅

回覆樓主:

差唔多,佢自己都會搵下補習

禁止訪問

回覆樓主:

別墅

Poo得好勳章 BB防敏心得分享勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

數學題: 早餐(M記) 25元, 午餐(大X活) 45元
得出基本食飯洗費係70元/day
一個月返20日學, 20*70 = 1400元
如果佢識得開源節流, 如係屋企食完早餐先返學, 1500 係夠仲可以儲到錢!

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

禁止訪問

MommyPanel勳章 BB防敏心得分享勳章 美好大世界2017勳章

首頁

尾頁

跳至