影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

最好笑是介紹jackson!(emoji)!皮膚好白!

男爵府

wwytracy 發表於 17-8-16 15:38
最好笑是介紹jackson!(emoji)!皮膚好白!
我好中意睇一日三餐GA, 我全部睇晒
真係好, 有知音人

大宅

hahating1984 發表於 17-8-16 15:44
我好中意睇一日三餐GA, 我全部睇晒
真係好, 有知音人

我只有車大嬸的未睇晒!只睇李瑞鎮(emoji)

男爵府

wwytracy 發表於 17-8-16 15:46
我其實係為睇澤演既, 但睇睇下又幾好睇, 所以我全部都有睇...
我覺得有澤演光奎一齊做攪笑D....有埋嘉賓更好笑

大宅

hahating1984 發表於 17-8-16 15:57
我其實係為睇澤演既, 但睇睇下又幾好睇, 所以我全部都有睇...
我覺得有澤演光奎一齊做攪笑D....有埋嘉賓更 ...

我都係!喜歡這個組合!三個唔識煮野到識!瑞鎮成日整光奎哥!成日叫佢做野!澤演仲養埋隻狗仔!好有愛!

男爵府

wwytracy 發表於 17-8-16 16:01
我都係!喜歡這個組合!三個唔識煮野到識!瑞鎮成日整光奎哥!成日叫佢做野!澤演仲養埋隻狗仔!好有愛!
...
係呀....佢地三個既組合好笑, 加埋D嘉賓都幾玩得…
澤演對明奇好好雖然最後佢無得帶走明奇, 但帶走佢個仔都好好

有段片, 澤演對住EDDY講佢好掛住佢媽媽, 我個下都眼濕濕

前排有人影到澤演帶EDDY去散步呀

大宅

hahating1984 發表於 17-8-16 16:22
係呀....佢地三個既組合好笑, 加埋D嘉賓都幾玩得…
澤演對明奇好好雖然最後佢無得帶走明奇, 但帶走 ...

佢本身沒養過動物!由細睇到明奇大!佢好錫明奇!個刻好想做明奇!佢好可愛!佢應該就來當兵了!

珊瑚宮

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

最可惜係minky一直下落不明

大宅

芝麻開門 發表於 17-8-16 18:32
最可惜係minky一直下落不明

咩下落不明?唔係婆婆養緊咩?

翡翠宮

wwytracy 發表於 17-8-16 15:46

最正係瑞鎮

大宅

bb2 發表於 17-8-16 18:49
最正係瑞鎮

個人覺得唔識煮野食的人去一日三餐會好睇些!有埋嘉賓仲好笑!加上瑞鎮的酒窩和話人的咀!真係好好笑!

珊瑚宮

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

wwytracy 發表於 17-8-16 18:33
咩下落不明?唔係婆婆養緊咩?

奶奶家仲有個爺爺,爺爺話收咗十萬won將minky賣咗俾人,之後就一直再冇消息

大宅

芝麻開門 發表於 17-8-16 19:28
奶奶家仲有個爺爺,爺爺話收咗十萬won將minky賣咗俾人,之後就一直再冇消息
...

700蚊買了比人!micky真係慘!仲知比澤演啦!可惜!

珊瑚宮

wwytracy 發表於 17-8-16 19:32
700蚊買了比人!micky真係慘!仲知比澤演啦!可惜!

澤演最初應該係想收養minky, 但奶奶唔肯,澤演先收養個樣生得似minky嘅eddy

大宅

芝麻開門 發表於 17-8-16 19:44
澤演最初應該係想收養minky, 但奶奶唔肯,澤演先收養個樣生得似minky嘅eddy
...

唉!點解唔肯!可惜!多謝你分享⋯

珊瑚宮

wwytracy 發表於 17-8-16 19:45
唉!點解唔肯!可惜!多謝你分享⋯

唔知點解,嗰時淨係話奶奶都好需要minky

大宅

芝麻開門 發表於 17-8-16 19:48
唔知點解,嗰時淨係話奶奶都好需要minky

可能沒話比錢!所以唔比

珊瑚宮

wwytracy 發表於 17-8-16 19:49
可能沒話比錢!所以唔比

我都估係關錢事,minky係動物明星,可能諗住可以賣好D價錢

男爵府

回覆樓主

我鍾意車大嬸嗰series多d

大宅

芝麻開門 發表於 17-8-16 20:09
我都估係關錢事,minky係動物明星,可能諗住可以賣好D價錢

買得十萬won!!!咁少錢!掛死澤演!始終有感情!我見到jackson就掛住鑽石和珍珠!怎知佢做了人地婆婆!仲仍然有羊奶!

首頁

尾頁

跳至