用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

美容扮靚 今日: 56|主題: 118092

男爵府

國民生產總值:6155

BKXmas勳章

王國熱話
有冇(5X6X7X)年全職媽媽入來吹吹水?
有冇七十後有工人媽媽傾下 (沙田, 大埔至...
開心傾~~ Part 101
仔囡上小學後,你們會返番工嗎?

子爵府

國民生產總值:11083

BKXmas勳章

回覆樓主

嘩⋯做model仲要自己比錢出嚟?

男爵府

國民生產總值:9154

BKXmas勳章

fathippo 發表於 17-8-19 09:42

Agree , 搵model 重要收錢?
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

男爵府

BKXmas勳章

fathippo 發表於 17-8-19 09:42

噢,咁我同朋友講聲先,多謝你意見

男爵府

BKXmas勳章

SaBB 發表於 17-8-19 09:51
Agree , 搵model 重要收錢?

多謝意見,我問左朋友,個價錢係手工費同材料費,
如果仲有咩問題,我可以講番比朋友知

男爵府

國民生產總值:9154

BKXmas勳章

wingwing515 發表於 17-8-19 10:28
多謝意見,我問左朋友,個價錢係手工費同材料費,
如果仲有咩問題,我可以講番比朋友知
...

即係佢同model 整完後再放model 相上去自己fb/ website 宣傳?
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

大宅

國民生產總值:1627

BKXmas勳章

搵人練仲要比手工費咁就唔係練了
呢d半永久整錯左真係無得返轉頭

男爵府

BKXmas勳章

danielleb 發表於 17-8-19 10:38
搵人練仲要比手工費咁就唔係練了
呢d半永久整錯左真係無得返轉頭

佢唔係練,人地做左好耐架,只不過搬左去工廈姐,
你地成日以為人地收平D就係新手,收貴既先有經驗,幾多人去做D貴既都出事啦
有時睇野唔好睇表面

大宅

國民生產總值:4448

BKXmas勳章

回覆樓主

咪玩啦!人哋已經比相你做宣傳,仲要收錢?係咪傻架?其實你朋友都係想搵多啲人做real case, 就預咗要付出架啦!
另外,睇相就覺得整得麻麻

男爵府

BKXmas勳章

MongLeung 發表於 17-8-19 10:56
咪玩啦!人哋已經比相你做宣傳,仲要收錢?係咪傻架?其實你朋友都係想搵多啲人做real case, 就預咗要付出 ...

除你喜歡點講,每人想法不同,呢個世界冇免費午餐架,做唔做大家都有選擇權既

男爵府

BKXmas勳章

wingwing515 發表於 17-8-19 11:00
除你喜歡點講,每人想法不同,呢個世界冇免費午餐架,做唔做大家都有選擇權既
...

收得貴又話人地,收得平又話人地,都唔知你地諗咩

大宅

國民生產總值:4448

BKXmas勳章

wingwing515 發表於 17-8-19 11:00
...

如果佢想賺口碑,就直情話係平價優惠做一段時間咪得囉!就唔好話係搵model, 你要明白搵Model俾人嘅感覺就係練手勢、做宣傳咁就當然覺得冇理由要俾錢啦!

男爵府

BKXmas勳章

MongLeung 發表於 17-8-19 11:20
如果佢想賺口碑,就直情話係平價優惠做一段時間咪得囉!就唔好話係搵model, 你要明白搵Model俾人嘅感覺就 ...

好,明白,多謝你指導,我話番比朋友知,叫佢改一改
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎