用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.79%

義工

今日: 46|主題: 58004

T21 negative, 政府oscar 高風險

洋房

國民生產總值:42

做左政府Oscar,幾日後再做T21, 結果T21 negative, 但係政府oscar高風險仲要係1:2,咁仲好唔好做抽絨毛?如果個比率唔係1:2咁高咁得人驚,其實我都冇咁擔心我高齡,加上政府度頸皮厚左擲界,所以預左oscar有機會高風險,但冇諗過係1:2

複式洋房

國民生產總值:241

BKXmas勳章

beautyhappyma 發表於 17-8-19 00:56
做左政府Oscar,幾日後再做T21, 結果T21 negative, 但係政府oscar高風險仲要係1:2,咁仲好唔好做抽絨毛?如 ...

T21 係最準,應該唔駛,或者比T21個報告政府睇

別墅

國民生產總值:502

BKXmas勳章

beautyhappyma 發表於 17-8-19 00:56
做左政府Oscar,幾日後再做T21, 結果T21 negative, 但係政府oscar高風險仲要係1:2,咁仲好唔好做抽絨毛?如 ...

政府應該免費幫你抽絨毛的, 做埋啦。

複式洋房

國民生產總值:128

BKXmas勳章

cocolachina 發表於 17-8-19 05:59
政府應該免費幫你抽絨毛的, 做埋啦。

T21 可交俾政府,同常佢地都信T21 多過Oscar . 政府抽絨毛好似要$$的,而且做侵入式測試有一定風險的。

別墅

國民生產總值:634

BKXmas勳章

如果1:2,我諗我會做埋

別墅

國民生產總值:999

是否經私家醫生查T21?報告出了後,醫生應會俾意見,有無?

大宅

國民生產總值:2144

BKXmas勳章

回覆樓主:

樓主結果如何?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎