用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.82%

義工

自由講場 今日: 54|主題: 938919

小朋友睇少一眼都唔掂

男爵府

國民生產總值:8450

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170818&s=10793096&a=57094093
【驚嚇一刻】2歲妹爬電梯墮樓顱出血 粗心媽無睇實惹禍

男爵府

國民生產總值:8450

回覆樓主

俾人話怪獸家長都係咁話,睇少一眼都唔得

珍珠宮

國民生產總值:40484

雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

睇到我心都離埋扶梯本身就係好危險,點可以旨意丫哥睇實個妹,希望個妹妹早日康復
感激遇上你~

珍珠宮

國民生產總值:48096

環保接龍勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

兩個小朋友都咁細,家長可以咁放心比佢地單獨出街玩?

大家好,我是子悠~~

侯爵府

國民生產總值:20842

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

其實已經發生好多單。

水晶宮

國民生產總值:63497

BKXmas勳章

回覆樓主:

d大陸人,都唔知咩構造! 咩都唔諗後果!

侯爵府

國民生產總值:22308

BKXmas勳章

回覆樓主:

做媽媽既都知小朋友真係睇少眼都唔得。
係大人唔睇實累死個小朋友........

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎