用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

片片專區 今日: 0|主題: 1792

[經驗分享] 邊隻學習褲平靚正?

別墅

國民生產總值:869

Xmas吸收勳章 BKXmas勳章

男仔 大碼
最好寫埋大概價錢比較下
最希望搵到隻坐hip seat 唔漏尿嘅褲仔

王國熱話
買唔買好
點面對c6呢種態度?
揀多一次,會唔會嫁呢個老公
真係越黎越憎我老公

大宅

國民生產總值:3590

認識瑞士牛牛第二回 BKXmas勳章

winniehahahk 發表於 17-8-19 01:31
男仔 大碼
最好寫埋大概價錢比較下

白p拉拉褲平靚正,有時fb有電子coupon計埋2.×一片

大宅

國民生產總值:1964

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回 BKXmas勳章

回覆樓主:

用過H同P, P仔小漏過夜都ok, H就要預左一濕要換, 價錢兩隻都差不多。

大宅

國民生產總值:2575

BKXmas勳章

kikimiss 發表於 17-8-21 11:03
白p拉拉褲平靚正,有時fb有電子coupon計埋2.×一片

我用左p牌拉拉褲,一晚會漏尿(emoji)

複式洋房

國民生產總值:102

美好大世界2017勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

Pampers大碼拉拉褲超好用,脾位同肚圍都包得好好又唔會太緊,而且質料柔軟舒服,濕左都仲好乾爽,我仔仔而家用緊,從未試過漏尿或爆片片!

洋房

國民生產總值:40

認識瑞士牛牛第一回 BKXmas勳章

我B好似兩yr 前都係用ing 白P的.....但日漸長大後就有夜尿滲漏問題出現la.....可能我B都係屬於大碼B ga....所以經fb上其他D gp 介紹後就轉用左『merrie』這牌子la....其實都係貪佢夠厚身兼for夜晚用姐.....平時仍日頭上學就多數學校規定佢着棉褲個D ga la.....

大宅

國民生產總值:1811

BKXmas勳章

回覆樓主

我兩個小朋友都係用pampers,平靚正!

複式洋房

國民生產總值:388

BKXmas勳章

緊係用pampers拉拉褲啦,佢既設計岩曬東方bb既脾位,比起其他牌子無咁易漏尿,又乾爽又舒適

大宅

國民生產總值:1452

BKXmas勳章

回覆 kikimiss 的帖子

那裡見?

大宅

國民生產總值:3590

認識瑞士牛牛第二回 BKXmas勳章

卡路人 發表於 17-9-9 05:43
回覆 kikimiss 的帖子

那裡見?

你可以fb搜pampers like咗佢,宜家都有電子coupon登記既,有時先藥房有時就萬寧果的連鎖店,如果減咗coupon當然係pampers抵著啦,平靚正

大宅

國民生產總值:1426

BKXmas勳章

winniehahahk 發表於 17-8-19 01:31
男仔 大碼
最好寫埋大概價錢比較下

Pampers 拉拉褲好好,吸收力好強,可以試下
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎