自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Kwanjai 發表於 17-8-19 14:00
請問綠色同橙色兩間有咩分別?thx
我上次去見到 super rich 就唱了

去到機場basement(近地鐵閘口)。邊間平唱邊間。隔離happyrich睇住佢黎打,多一個仙!又唔駛排。我上次唱完用完啦,無問題wor

大宅

Charlotte_mom 發表於 17-8-19 14:02
一家三口5日4夜用一萬唔算勁多掛。
入境執正黎做,連入境min都未夠

哈哈……咁我照換一萬

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

hohobabygood 發表於 17-8-19 09:50
請問係香港換好?還是去到泰國機場換好呢?謝謝。

香港換,上次我聽朋友講,去到機場(布吉)才換3.85,香港是4.xx

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

希望123 發表於 17-8-19 14:04
哈哈……咁我照換一萬

又其實咁講,各大bts站都有superrich (我用橙色BTW)
唔夠再唱都得。樓上講得岩又唔係唱一百萬,差得幾多。揀superrich都好有保障

王國長老

tester5 發表於 17-8-19 14:05
香港換,上次我聽朋友講,去到機場(布吉)才換3.85,香港是4.xx

機場一過境果間勁貴架!bangkok都係。行多兩步先。以曼谷為例落basement已有superrich。6月去bangkok,過關果關3.7x咋!superrich過4

男爵府

Kwanjai 發表於 17-8-19 14:00
請問綠色同橙色兩間有咩分別?thx
我上次去見到 super rich 就唱了

佢地咩關係我唔記得,不過綠色唱係會高d既,但綠色鋪好少分店,所以我多數係綠色唱定晒,唔夠先再去橙色。

男爵府

smile888 發表於 17-8-19 12:36
我通常去到泰國機場先換,你可以一落機,過晒海關之後,去最底層,有好多間野唱錢。我通常係去綠色既super ...

請問最早幾點開?我會搭凌晨機4點去到!

大宅

andywmama 發表於 17-8-19 14:39

basement個間好似6AM 開。

男爵府

Sorry 我唔知呀,或者你上網check 下。

男爵府

BK Milk勳章

官方有時間睇

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

如果唔係半夜到, 就去到機場地庫換rate最高(收11點), 之前香港換rate麻麻(換左一千黎包車), 果邊機場24小時都有得換, 不過rate差啲, 換少少唔差得太多, 出到市區再換過

男爵府

回覆樓主

九龍城個rate 都唔差,行開咪換,起碼過4,亦可以去town 換

首頁

尾頁

跳至