用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 663|主題: 927688

上水影打證件相要7,80 蚊  

大宅

國民生產總值:4398

BKXmas勳章

我整證個度要粉紅底區議員影白底
所以要再影過
經過新豐路個間
要7,80
真係O 咀

临界望穿明月 看一场雪
誓言永恒不灭 刻在心间
苦苦守候了三世情缘
夙愿一切如云烟
忘情之水难解心中那份思念

男爵府

國民生產總值:8958

BKXmas勳章

回覆樓主:

元朗影特區護照都只係$25,影回鄉證連碟都只係$40,普通學生相$7一打咋

珍珠宮

國民生產總值:45136

BKXmas勳章

度度都咁上下
唔知點解而家影打相都咁q貴

珊瑚宮

國民生產總值:102564

BKXmas勳章

得閒姨 發表於 17-8-19 10:30
元朗影特區護照都只係$25,影回鄉證連碟都只係$40,普通學生相$7一打咋
...

邊間?前星期影証件相加email file 隔日取都$65.

翡翠宮

國民生產總值:93739

畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 BKXmas勳章

carolwong168 發表於 17-8-19 10:26
我整證個度要粉紅底區議員影白底
所以要再影過
經過新豐路個間

快圖美好似唔駛咁貴!

翡翠宮

BIGPAT 發表於 17-8-19 10:32
度度都咁上下
唔知點解而家影打相都咁q貴

因為少人映喇! 自己映又有, 去區議員映又有

男爵府

國民生產總值:7449

BKXmas勳章

cattz288 發表於 17-8-19 10:35
快圖美好似唔駛咁貴!

剛影快圖美,10張相連碟$100

stagea    發表於 17-8-19 10:46

珊瑚宮

BKXmas勳章

快圖美好似唔駛咁貴!
$8x.

水晶宮

國民生產總值:58870

親子探索遊 畀面勳章 吸收力勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 ProAbsorb勳章 Xmas吸收勳章 BKXmas勳章 2017勳章 FRISO飲奶勳章 雞年勳章 美好大世界2017勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章

快圖美好似唔駛咁貴!
HK$80-8張...

男爵府

國民生產總值:9979

BKXmas勳章

...

咁平

侯爵府

國民生產總值:23238

BKXmas勳章

回覆樓主:

度度都要

翡翠宮

stagea 發表於 17-8-19 10:45
HK$80-8張...

原來已經咁貴!!

水晶宮

國民生產總值:58870

親子探索遊 畀面勳章 吸收力勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 ProAbsorb勳章 Xmas吸收勳章 BKXmas勳章 2017勳章 FRISO飲奶勳章 雞年勳章 美好大世界2017勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章

cattz288 發表於 17-8-19 10:48
原來已經咁貴!!
對...尋日影左

珍珠宮

國民生產總值:30962

BKXmas勳章

...

係唔係巴士總站果間?

公爵府

國民生產總值:29914

BK Milk勳章 畀面勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

試過有間竟然收80蚊4張, 話細路仔貴d, 又影得肉酸。 正黑店。

珊瑚宮

國民生產總值:114218

食得好勳章 開心吸收勳章 FRISO飲奶勳章 美好大世界2017勳章 雞年勳章 2017勳章 Xmas吸收勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

...

請介紹下呀~我張回鄉證用到9月過期要續啦。我淨係個元朗有間影學生相一打$8

男爵府

國民生產總值:8958

BKXmas勳章

丫雅 發表於 17-8-19 11:11
請介紹下呀~我張回鄉證用到9月過期要續啦。我淨係個元朗有間影學生相一打$8
...

唔好意思,無留意店名同地址,下次行經影低同大家報料

翡翠宮

丫雅 發表於 17-8-19 11:11
...

去區議員果d喇, 我啱啱整完, 25蚊包驗證紙! 反正去邊映都差唔多咁樣衰

珊瑚宮

國民生產總值:114218

食得好勳章 開心吸收勳章 FRISO飲奶勳章 美好大世界2017勳章 雞年勳章 2017勳章 Xmas吸收勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

cattz288 發表於 17-8-19 11:19
去區議員果d喇, 我啱啱整完, 25蚊包驗證紙! 反正去邊映都差唔多咁樣衰
...

點都唔夠依家我手頭上張舊證樣衰,成個紙紮公仔咁

珊瑚宮

BKXmas勳章

得閒姨 發表於 17-8-19 11:17
唔好意思,無留意店名同地址,下次行經影低同大家報料
係咪大坑渠隔離 ? 呢間係學生相平.
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎