用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

在職媽媽 今日: 24|主題: 28594

代買餸菜

民房

國民生產總值:9

請問有無人同我一樣需要搵人幫忙買餸? 平日放工已經很晚, 街市已收門,有無人同我一樣要找人代買餸?我平日放工大概七點左右,有無好介紹?

王國熱話
有沒人用Pampers 日本隻Ichiban 淺綠色系列~...
尿片牌子推介
邊隻學習褲平靚正?
用花王片中碼patpat 紅,轉邊隻好?

大宅

國民生產總值:4556

BKXmas勳章

其實搵隔離鄰舍幫忙得唔得呢?一係就搵鐘點買埋同煮埋咁囉

複式洋房

國民生產總值:431

BKXmas勳章

gladyschoi 發表於 17-8-19 10:32
請問有無人同我一樣需要搵人幫忙買餸? 平日放工已經很晚, 街市已收門,有無人同我一樣要找人代買餸?我平日 ...

(emoji)觀塘有呀

民房

國民生產總值:9

回覆 nicezoe 的帖子

請問觀塘邊度有?是網上嗎?

珍珠宮

國民生產總值:41146

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

你住邊區?火炭有,不過只限送沙田區,佢每星期會有餐單,送到屋企門口,我無工人一排訂過,月結計數,幾好。後尾請返工人無再訂。
明天會更好~~

別墅

國民生產總值:619

大概一個月幾錢

男爵府

國民生產總值:7708

BKXmas勳章

LongRyan 發表於 17-8-20 21:50
你住邊區?火炭有,不過只限送沙田區,佢每星期會有餐單,送到屋企門口,我無工人一排訂過,月結計數,幾好 ...

Can you pm me the details? I live in Shatin too

珍珠宮

國民生產總值:41146

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

貪靚媽 發表於 17-8-21 21:54
Can you pm me the details? I live in Shatin too

唔知點解無左pm個位?間野叫日日鮮,tel. 2690 2錄錄錄,我驚唔可以直接post出黎,佢每日有幾餸一湯隨你㨂,碟頭都幾大,包得好企理,過左office hour係電話錄音,你留電話就會有人覆你。
明天會更好~~

別墅

國民生產總值:559

gladyschoi 發表於 17-8-19 10:32
請問有無人同我一樣需要搵人幫忙買餸? 平日放工已經很晚, 街市已收門,有無人同我一樣要找人代買餸?我平日 ...

可pm嗎?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎