用戶登入

找回密碼 | 註冊

強烈季候風信號現正生效 - 資料由天文台提供
20oC.94%

義工

嬰兒用品 今日: 1|主題: 82930

bb 床問題:推出推入房廳?

別墅

國民生產總值:749

BKXmas勳章

想問下大家張bb 床會否推出推入房同廳?或者有無咁既需要?
房內我夠位買張大啲既床仔,不過我家房門好細,迷仔床應該都差少少先可以推出推入。如果推出推入既機會高,諗緊買一張床頭床尾板可以中間摺起既床仔
想聽下大家既意見,謝謝

王國熱話
有冇剖腹坐月餐單?
2013.2.15的BB媽媽你們好...
有冇2月份元朗媽媽群組啊?
2月3日出世揮手區

子爵府

國民生產總值:12173

BKXmas勳章

回覆樓主:

如果有high chair可以唔洗,唔係一日會推357次

複式洋房

國民生產總值:304

BKXmas勳章

wswong66 發表於 17-8-19 19:27
房內我夠位買張大啲既床仔,不過我家房門好細, ...

我買兩張,一張二手放廳,幾百蚊

複式洋房

國民生產總值:346

wswong66 發表於 17-8-19 19:27
房內我夠位買張大啲既床仔,不過我家房門好細, ...

我覺得床 唔好成日移位
唔知係咪我多心
最初 張bb床成日移位 我仔仔到而家都唔願瞓覺 好頭痛

我買左張combi high chair 先唔使推bb床

別墅

BKXmas勳章

藍尾巴 發表於 17-8-19 23:26
如果有high chair可以唔洗,唔係一日會推357次

我有張high chair ar,本來係打算日頭有時放high chair, 遲啲買playmat 就放下係playmat 到訓

別墅

BKXmas勳章

謝謝大家意見呀

大宅

國民生產總值:1369

回覆樓主

有high chair就唔駛推床
Bb日頭都可以暫瞓high chair
大d就响playmate

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎