用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

本地旅遊 今日: 9|主題: 7697

愉景灣夏日滿fun

男爵府

國民生產總值:6529

BKXmas勳章

有無人去過,多人嗎

王國熱話
頭痛問題
我見好多媽咪都俾囝囝食益生菌,其實食...
血色素低
成日訓得唔好..又唔想食安眠藥

大宅

國民生產總值:2164

BKXmas勳章

咪咪2007 發表於 17-8-19 20:11
有無人去過,多人嗎

多呀

男爵府

國民生產總值:7454

BKXmas勳章

我昨日回來, 沖身及洗手間超唔夠用,個商場仲要封左部份唔比用, 沖身預排30至60分鐘, 去洗手間預鬆D時間, 沙灘尖石多一定要箸鞋, 其實D水質都算差, 太細BB唔落水好D, 沙灘上細路仔設施好吸引有趣, 只是暑期人太多.

若不是耶和華建造房屋,建造的人就枉然勞力;若不是耶和華看守城池,看守的人就枉然警醒。詩篇127:1

男爵府

國民生產總值:6651

BKXmas勳章

回覆樓主

今日岩岩去完,酒店設施舊,唔值2千蚊!失望!

大宅

國民生產總值:1101

開心吸收勳章 BKXmas勳章

不推薦
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎