用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

出埠旅行 今日: 33|主題: 130346

[泰國] 芭提雅水上樂園

男爵府

國民生產總值:6513

BKXmas勳章

Ramayana 水上樂園vs cartoon network 邊個好玩d

王國熱話
我唔係好媽咪
請問有無幼兒情緒課程推薦呀?
我唔識做人阿媽!唔想做啦!
小朋友大脾氣,可以點教 Part III

子爵府

國民生產總值:11993

BKXmas勳章

咪咪2007 發表於 17-8-19 20:15
Ramayana 水上樂園vs cartoon network 邊個好玩d

我都想知

大宅

國民生產總值:1243

BKXmas勳章

回覆 咪咪2007 的帖子

有冇 JM 可以俾下意見, 明年二月計劃去, 二選一.

男爵府

國民生產總值:6513

BKXmas勳章

卡通適合小朋友,Ramayana 較刺激適合成人

子爵府

國民生產總值:14050

好媽媽勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

我女12 & 10去Cartoon Network 話有D悶喎

珍珠宮

國民生產總值:41256

2017勳章 BKXmas勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

如果已經住 grand mirage resort pattaya 2晚, 大家仲會唔會去出面既水上樂園?

仔12歲, 女9歲.

tks

洋房

國民生產總值:47

thank you for your sharing

子爵府

國民生產總值:11993

BKXmas勳章

moonychan 發表於 17-9-8 09:59
如果已經住 grand mirage resort pattaya 2晚, 大家仲會唔會去出面既水上樂園?

仔12歲, 女9歲.

會,我出年去,都係住2晚

伯爵府

國民生產總值:19355

BKXmas勳章

mamaYoYo 發表於 17-9-6 23:09
我女12 & 10去Cartoon Network 話有D悶喎

有冇玩大人嗰啲?
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

子爵府

Honey 發表於 17-9-11 07:43
有冇玩大人嗰啲?
CN入面設施全部玩哂,有D激嘅仲玩咗兩次添,但都話悶,難為我玩到周身骨痛

伯爵府

國民生產總值:16252

2017勳章 BKXmas勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 2017媽媽節

mamaYoYo 發表於 17-9-11 19:44
CN入面設施全部玩哂,有D激嘅仲玩咗兩次添,但都話悶,難為我玩到周身骨痛 ...

我個囝話勁好玩喎 CN, 有D佢都玩唔到, 唔夠重

佢地係玩到唔捨得走

原本CN專車係9-5點, 我唸住玩到下午, 可能就閃

但到下午佢地玩到唔捨得走, 所以都坐返專車回程
日本の平安を祈ります

男爵府

國民生產總值:6978

BKXmas勳章

kk80400 發表於 17-9-11 20:36

佢地係玩到唔捨得走

請問場內玩意是否好剌激架?

子爵府

kk80400 發表於 17-9-11 20:36

佢地係玩到唔捨得走
我兩個女可能大D同對於玩佢哋絶對係拼命三娘子,其實我哋應該要揀Ramayana,等下次去泰國再玩!

伯爵府

2017勳章 BKXmas勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 2017媽媽節

c6C9home 發表於 17-9-11 20:55
請問場內玩意是否好剌激架?
唔係, CN果個比較啱幼稚園+ 去玩
我2個小朋友 一個9歲另一個4歲 都非常啱玩
日本の平安を祈ります

伯爵府

mamaYoYo 發表於 17-9-11 21:00
我兩個女可能大D同對於玩佢哋絶對係拼命三娘子,其實我哋應該要揀Ramayana,等下次去泰國再玩! ...

嗯, 如果大, 好似10歲+, 就應該RAMAYANA
日本の平安を祈ります

子爵府

kk80400 發表於 17-9-11 21:02
嗯, 如果大, 好似10歲+, 就應該RAMAYANA
係囉!一個快13、一個10.5,CN真係滿足唔到佢哋!

伯爵府

mamaYoYo 發表於 17-9-11 21:45
果個直立式滑梯都滿足唔到佢地呀??
我見好刺激甘, 我小朋友仲細唔敢去玩
日本の平安を祈ります

伯爵府

mamaYoYo 發表於 17-9-11 21:45
jake 果條我大果個都唔夠重, 唔比佢玩
日本の平安を祈ります

子爵府

kk80400 發表於 17-9-11 21:47
果個直立式滑梯都滿足唔到佢地呀??
我見好刺激甘, 我小朋友仲細唔敢去玩
...
係咪單人飛氈嗰個?我女話玩個時就刺激囉!

大宅

國民生產總值:3007

BKXmas勳章

咪咪2007 發表於 17-8-19 20:15

我兩個都去過,亞囡8歲喜歡CN多D,ramayana太大,點到點太遠,同埋我果日book 左屋仔,超多ant同見到有蜥蝪,嚇死我,下次再去,CN again

davywm    發表於 17-9-12 10:07
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎