用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.70%

義工

自由講場 今日: 1432|主題: 939349

有冇人用過建行信用卡免費洗牙服務

大宅

國民生產總值:4853

BKXmas勳章

不知哪裡看到牙醫個list

大宅

國民生產總值:3286

BKXmas勳章

回覆 eehhmm 的帖子

dsc牙科護理中心~

子爵府

國民生產總值:11908

BKXmas勳章

eehhmm 發表於 17-8-19 20:29
不知哪裡看到牙醫個list

有 dsc

大宅

國民生產總值:1736

2017勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

參加後會寄封信畀你,有個list

大宅

國民生產總值:2156

瞓得好勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

我老公join 左。個牙醫檢查,個牙醫話要加$杜牙根。我地再去出面另一個牙醫照麻X-ray check 個牙醫話冇蛀牙唔洗杜牙根,佢仲好誠實話d牙都好乾淨。

大宅

國民生產總值:4470

BKXmas勳章

yattepick 發表於 17-8-20 13:20
我老公join 左。個牙醫檢查,個牙醫話要加$杜牙根。我地再去出面另一個牙醫照麻X-ray check 個牙醫話冇蛀 ...
好吴道德。。。
包容等于接受不同的观点和意见。

但愿人世间有
多一点包容,少一份执著。
多一丝关怀,少一些嗔怒。

大宅

國民生產總值:3091

BKXmas勳章

回覆樓主:

唔好意思係咩免費計劃黎架

大宅

BKXmas勳章

raytem 發表於 17-8-25 20:30
唔好意思係咩免費計劃黎架

每年簽夠指定金額,可免費洗牙,不過要收$60手續費。

大宅

國民生產總值:3091

BKXmas勳章

eehhmm 發表於 17-8-25 20:32
每年簽夠指定金額,可免費洗牙,不過要收$60手續費。

thx

侯爵府

國民生產總值:22010

BKXmas勳章

我有用過,果日個牙醫檢查話要做深層洗牙,話收唔知幾多千蚊一隻呀,我話無錢做佢就話可用信用卡分期俾,我話考慮下先,個牙醫話ok我就閃人。
之後又洗牙又話我d牙好乾淨唔使做咩深層洗牙

fwp    發表於 17-8-26 20:18

大宅

BKXmas勳章

_candy_ 發表於 17-8-26 18:40
我有用過,果日個牙醫檢查話要做深層洗牙,話收唔知幾多千蚊一隻呀,我話無錢做佢就話可用信用卡分期俾,我 ...

OMG!即是厄人?

侯爵府

BKXmas勳章

eehhmm 發表於 17-8-26 18:41
OMG!即是厄人?
有無呃人就唔知,但果排我有勤力刷牙同用牙線、漱口水

侯爵府

BKXmas勳章

我老公join 左。個牙醫檢查,個牙醫話要加$杜牙根。我地再去出面另一個牙醫照麻X-ray check 個牙醫話冇蛀 ...
嘩,原來你老公都咁樣我就叫深層洗牙

大宅

國民生產總值:3220

BKXmas勳章

eehhmm 發表於 17-8-26 18:41
OMG!即是厄人?

我同C6都去過兩次洗牙,無叫過我哋深層洗牙喎! 另,可以唔洗簽指定金額的,只要每期帪單都有簽帳紀錄(任何金額),已經合乎資格了。

侯爵府

BKXmas勳章

crabaries 發表於 17-8-26 19:42
我同C6都去過兩次洗牙,無叫過我哋深層洗牙喎! 另,可以唔洗簽指定金額的,只要每期帪單都有簽帳紀錄(任 ...
我去洗牙都無叫深層洗牙,係只去檢查先有叫,個牙醫仲話洗牙無用喎,一定要深層先得

大宅

國民生產總值:4470

BKXmas勳章

_candy_ 發表於 17-8-26 20:02
我去洗牙都無叫深層洗牙,係只去檢查先有叫,個牙醫仲話洗牙無用喎,一定要深層先得 ...
OMG e d 真应该开名。。。。 免得有人中招。。。。
包容等于接受不同的观点和意见。

但愿人世间有
多一点包容,少一份执著。
多一丝关怀,少一些嗔怒。

男爵府

國民生產總值:5779

BKXmas勳章

回覆樓主:

我洗左好多年,真係未試過俾佢地叫做深層洗牙喎。

大宅

國民生產總值:3541

BKXmas勳章

呢間DSC,洗牙ok,但啲牙醫講嘢信唔過,睇完佢地最好出去第二牙醫睇丨。

早幾年我試過牙痛,去荃灣DSC 牙科檢查,牙醫話我有兩隻牙要杜牙根或植牙,我話諗諗先。之後約第二個牙醫,檢查完牙醫話一隻牙要杜牙根,另一隻牙跟本無事,原來無事果隻牙係敏感牙齒,牙醫俾咗舒適達抗敏牙膏我用,之後隻牙就冇痛。

今年又牙痛,約左DSC 洗牙順便檢查下,點知旺角果間牙醫又係話我有兩隻牙都無得救,要杜牙根或者植牙,佢哋啲牙醫可以為咗錢,唔理病人牙齒健康與否,毫無專業操守!

侯爵府

BKXmas勳章

devilray666 發表於 17-8-26 20:46
呢間DSC,洗牙ok,但啲牙醫講嘢信唔過,睇完佢地最好出去第二牙醫睇丨。

早幾年我試過牙痛,去荃灣DSC 牙 ...
我都係話牙痛去檢查,佢咪叫我深層洗牙囉我記得我話刷乾淨d佢都話無用,一定要深層先得,仲要超貴

複式洋房

國民生產總值:143

回覆樓主:

我有join 丫, 佢洗完牙就check 下d 牙,話有2隻牙刷得太大力, 話可以補, 1隻$450, 我話我考慮下, 咁就走得

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎