用戶登入

找回密碼 | 註冊

強烈季候風信號現正生效 - 資料由天文台提供
21oC.93%

義工

自由報料 今日: 420|主題: 256108

仲有邊度有海洋公園85折coupon送?

大宅

國民生產總值:4071

BKXmas勳章

大昌有但使用日期只到27/8。sasa之前都有送,使用日期係30/9,但現在買野已經沒有再派。
二手有人放但我只用黎買一張小童票,所以都唔啱。謝謝各位

更新: 謝謝各位,請不用pm我可以賣折扣券給我,我只用黎買一張小童門票,所以85折完其實仲貴過我現場正價買

大宅

國民生產總值:1885

BKXmas勳章

tzelam2014 發表於 17-8-19 20:46
大昌有但使用日期只到27/8。sasa之前都有送,使用日期係30/9,但現在買野已經沒有再派。
二手有人放但我只 ...

有一張大昌,應該8月到期

大宅

BKXmas勳章

yeeyee527 發表於 17-8-19 20:48
有一張大昌,應該8月到期

大昌我都有,買野收到時勁開心,睇真d 27/8到期,但我想28號去。唔該曬!

大宅

國民生產總值:1445

BKXmas勳章

sasa 今日有送,佢話成日唔記得

大宅

BKXmas勳章

Rilakkuma12 發表於 17-8-19 21:48
sasa 今日有送,佢話成日唔記得

請問知唔知要買錢先送ga?我上次去都無

子爵府

國民生產總值:11945

2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

買可樂啦…簡單直接

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

國民生產總值:816

BKXmas勳章

回覆樓主

喺百佳買勁量有得送,好似

大宅

BKXmas勳章

jkbabe 發表於 17-8-20 01:23
買可樂啦…簡單直接

唔該晒

大宅

BKXmas勳章

jkbabe 發表於 17-8-20 01:23
買可樂啦…簡單直接

但我見推廣日期係5月6月,現在買可樂仲有無得折?買$40嗎?不過我星期一都會打去問下,thx

子爵府

國民生產總值:11945

2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

tzelam2014 發表於 17-8-20 01:48

但我見推廣日期係5月6月,現在買可樂仲有無得折?買$40 ...

應該抽獎先係5~6月,不過你都係打去問下穩陣d

大宅

國民生產總值:2692

熱血勳章 BKXmas勳章

我有 係咪想要?

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎