用戶登入

找回密碼 | 註冊

19oC.83%

義工

自由講場 今日: 1995|主題: 938818

美食博覽 其實唔算平  

大宅

國民生產總值:2798

BKXmas勳章

只是氣氛熱鬧, 多野食。

我唔覺得好平, 而且要買好多。

leung2888    發表於 17-8-21 09:58

大宅

國民生產總值:4788

BKXmas勳章

靜初 發表於 17-8-19 21:35

已经無去两年

伯爵府

國民生產總值:15246

BKXmas勳章

回覆樓主

無錯,氣氛令人想買野,但唔話平好多,揸車去嘅話停車場錢都差唔多條數,唔揸車就抬餐死,仲未計入場費。
我都係睇嘅多,好多都買唔落手

子爵府

國民生產總值:12865

BKXmas勳章

回覆樓主

近年都係食野為主,買野真係見岩先買,唔係為平而黎,係當一個節目咋

我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

珍珠宮

國民生產總值:33826

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

係呀,好多嘢都唔係平好多,入去都係食嘢多

男爵府

國民生產總值:8965

畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

我都係為去食野 買左50蚊野番屋企渣

別墅

國民生產總值:967

BKXmas勳章

同超市一樣,有某幾樣特別平的引你去,再趁機賣一點平時難賣的東西

侯爵府

國民生產總值:20393

好媽媽勳章 BKXmas勳章

係唔平。

見為睇吓有冇新嘢,同好難可以係出面,又集中地食嘢

水晶宮

國民生產總值:64148

瞓得好勳章 親子探索遊 畀面勳章 吸收力勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 ProAbsorb勳章 Xmas吸收勳章 BKXmas勳章 2017勳章 FRISO飲奶勳章 雞年勳章 美好大世界2017勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

隔離帖話菠蘿仔$80、平時係九龍城買只係$70

大宅

國民生產總值:3051

BKXmas勳章

回覆樓主

金蠔同鮑魚都好好食,好多嘢食
今次去主要買日本水果,買咗香印提子同日本桃

子爵府

國民生產總值:10528

BK Milk勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

我有朋友响美食展買左包香印提子,佢話$180/包,但早幾日响果欄見到$150/包…………,原本我都想去美食展,後來見到佢包堤子,已經唔想去

珍珠宮

國民生產總值:32585

BKXmas勳章

回覆樓主:

人地比租都唔平,擺嗰幾日,本金都未必收得番,個價同出邊差唔多係正常,當係假日行吓街算啦

侯爵府

國民生產總值:23182

醒目開學勳章 BKXmas勳章

美食展D野已經唔再平, 所以已經無去我估都有7, 8年了. 費事買完番黎又食唔晒要掉, 到頭來更貴!

珍珠宮

國民生產總值:37687

畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

唔平
好多仲貴咗

伯爵府

國民生產總值:17951

2017勳章 BKXmas勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主

仲貴過出面,要答車去同買入場劵。想去都係屎忽痕趁熱鬧,平野就唔會有

子爵府

國民生產總值:12847

開心吸收勳章 BKXmas勳章

已經無去好多年,唔平又拎餐死

大宅

BKXmas勳章

superkingdom 發表於 17-8-19 22:09
已经無去两年

我今年真係無咩買到, 真係覺得唔太平

大宅

BKXmas勳章

nms 發表於 17-8-19 22:32
無錯,氣氛令人想買野,但唔話平好多,揸車去嘅話停車場錢都差唔多條數,唔揸車就抬餐死,仲未計入場費。
...

就係咁

大宅

BKXmas勳章

stagea 發表於 17-8-19 22:55
隔離帖話菠蘿仔$80、平時係九龍城買只係$70

我見無花果$200, 一田都係$199, 重可以慢慢睇。 蜜瓜$150, 咪出面一樣囉

珍珠宮

國民生產總值:41588

雞年勳章 2017勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都無去, 唔想同人逼, 而且d野可能要幾包咁買/套餐咁買(捆綁銷售)先平0個少少
又要入場費又要拎又要車程時間都0係返度啦, 返屋企仲要搵地方擺, 特別係雪櫃冰格塞爆晒見到都忟, 食唔切又驚過期
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎