自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

只是氣氛熱鬧, 多野食。

我唔覺得好平, 而且要買好多。

leung2888    發表於 17-8-21 09:58

伯爵府

靜初 發表於 17-8-19 21:35

已经無去两年

伯爵府

回覆樓主

無錯,氣氛令人想買野,但唔話平好多,揸車去嘅話停車場錢都差唔多條數,唔揸車就抬餐死,仲未計入場費。
我都係睇嘅多,好多都買唔落手

侯爵府

回覆樓主

近年都係食野為主,買野真係見岩先買,唔係為平而黎,係當一個節目咋

我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

係呀,好多嘢都唔係平好多,入去都係食嘢多

子爵府

畀面勳章

回覆樓主

我都係為去食野 買左50蚊野番屋企渣

大宅

同超市一樣,有某幾樣特別平的引你去,再趁機賣一點平時難賣的東西
人有種共性,就是當自己正在進行的事情的合理性受到挑戰時,往往不能理性地思考,而是盡力去蒐集證據,提出質疑,試圖證明自己這麼做沒毛病.

我說的是我.

公爵府

好媽媽勳章

係唔平。

見為睇吓有冇新嘢,同好難可以係出面,又集中地食嘢

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主

隔離帖話菠蘿仔$80、平時係九龍城買只係$70

男爵府

回覆樓主

金蠔同鮑魚都好好食,好多嘢食
今次去主要買日本水果,買咗香印提子同日本桃

子爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

我有朋友响美食展買左包香印提子,佢話$180/包,但早幾日响果欄見到$150/包…………,原本我都想去美食展,後來見到佢包堤子,已經唔想去

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

人地比租都唔平,擺嗰幾日,本金都未必收得番,個價同出邊差唔多係正常,當係假日行吓街算啦

侯爵府

醒目開學勳章

美食展D野已經唔再平, 所以已經無去我估都有7, 8年了. 費事買完番黎又食唔晒要掉, 到頭來更貴!

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

唔平
好多仲貴咗

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主

仲貴過出面,要答車去同買入場劵。想去都係屎忽痕趁熱鬧,平野就唔會有

伯爵府

開心吸收勳章

已經無去好多年,唔平又拎餐死

子爵府

superkingdom 發表於 17-8-19 22:09
已经無去两年

我今年真係無咩買到, 真係覺得唔太平

子爵府

nms 發表於 17-8-19 22:32
無錯,氣氛令人想買野,但唔話平好多,揸車去嘅話停車場錢都差唔多條數,唔揸車就抬餐死,仲未計入場費。
...

就係咁

子爵府

stagea 發表於 17-8-19 22:55
隔離帖話菠蘿仔$80、平時係九龍城買只係$70

我見無花果$200, 一田都係$199, 重可以慢慢睇。 蜜瓜$150, 咪出面一樣囉

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都無去, 唔想同人逼, 而且d野可能要幾包咁買/套餐咁買(捆綁銷售)先平0個少少
又要入場費又要拎又要車程時間都0係返度啦, 返屋企仲要搵地方擺, 特別係雪櫃冰格塞爆晒見到都忟, 食唔切又驚過期

首頁

尾頁

跳至