用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 497|主題: 932948

減肥運動

大宅

國民生產總值:1308

BKXmas勳章

減肥運動邊樣最有效?

泰拳?
跑步?
跳舞?
Trx?

有咩大家都可以提出

大宅

國民生產總值:3245

BKXmas勳章

回覆樓主:

tabata

別墅

國民生產總值:965

BKXmas勳章

其實健康就得,有時太勉強自己可能會反效果,如果真係要選,泰拳唔錯,可以發洩壓力。

別墅

國民生產總值:584

回覆樓主

我近排都減緊肥。慢跑+飲代餐。不吃晚飯

珍珠宮

國民生產總值:32272

BKXmas勳章

回覆樓主:

有恆心邊一款運動都唔會成功,否則都係紙上談兵,得把口講,好似我咁。。。

別墅

國民生產總值:899

BKXmas勳章

甜心蕃薯 發表於 17-8-19 21:43
減肥運動邊樣最有效?

泰拳?

跑步但最悶
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid81/pe539b2f4d66bae008f6a54c99cf57173/faf3420b.jpg[/img][img align=right]http://www.imagestation.com/picture/sraid81/p75b46f90ca53348e019f5a3930cd11b0/faf340b3.jpg[/img][img align=right]http://lilypie.com/cache5/4/020104013.png[/img]

公爵府

國民生產總值:27489

最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

減肥運動邊樣最有效?

泰拳?

我有打拳阿!

男爵府

國民生產總值:8051

BKXmas勳章

回覆樓主

泰拳
游水
步行
壁球
好間唔中先羽毛球
我和我最後的倔強,握緊雙手絕對不放,下一站是不是天堂,就算失望不能絕望!

侯爵府

國民生產總值:21069

醒目開學勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

減肥運動邊樣最有效?

泰拳?

我自己一星期打一小時泰拳,跑步不定,一星期可以最多三至四晚,亦有時無。加上食代餐和計卡路厘食野,3個月減了10磅,已減了7.7脂肪,肌肉亦有增加,但離我想減目標仲有一段距離。大家加油

伯爵府

國民生產總值:16270

BKXmas勳章

減肥運動邊樣最有效?

泰拳?

我有做開trx 肌肉係多左,不過最重要係睇你點食
平時上2堂瑜珈,無堂上我就跑步...
我無輕過,不過線條係好睇左!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎