用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

出埠旅行 今日: 235|主題: 130474

[泰國] 改機票名字

大宅

國民生產總值:1667

BKXmas勳章

Hong Kong express 機票可以更改乘客名嗎?

王國熱話
現今友情真係好兒戲
內向易負面既情格可以點改?
過度保護小朋友既家長,唔該行開~
原來我係咁乞人憎的

水晶宮

國民生產總值:72908

大廚勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

3個字母內350。。。。姓氏就不能改
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

大宅

國民生產總值:1667

BKXmas勳章

seaheart88 發表於 17-8-19 22:09

謝謝你呀

大宅

國民生產總值:3989

seaheart88 發表於 17-8-19 22:09

如果填錯左姓同名會點嫁?我first name填左姓

複式洋房

國民生產總值:483

BKXmas勳章

mocha20150323 發表於 17-9-11 08:35
如果填錯左姓同名會點嫁?我first name填左姓

我上次去首爾都係掉轉左入名,仲完全無發現,check in時地勤同我講先知,佢地無收我錢立即幫我更改返呀,不過就提我下次小心啲^_^

大宅

882889 發表於 17-9-11 22:31
我上次去首爾都係掉轉左入名,仲完全無發現,check in時地勤同我講先知,佢地無收我錢立即幫我更改返呀, ...

我全部機票都寫錯幾張!

複式洋房

國民生產總值:483

BKXmas勳章

mocha20150323 發表於 17-9-11 23:13
我全部機票都寫錯幾張!

我上課就兩張機票都係錯,都係姓同埋名字掉轉左輸入,Check-in時佢都免費幫我改呀!但我唔肯定係咪次次都會免費改!

大宅

882889 發表於 17-9-11 23:15
我上課就兩張機票都係錯,都係姓同埋名字掉轉左輸入,Check-in時佢都免費幫我改呀!但我唔肯定係咪次次都 ...

唔該你!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎