用戶登入

找回密碼 | 註冊

17oC.71%

義工

今日: 12|主題: 58065

12w3 好似M痛

複式洋房

國民生產總值:168

BKXmas勳章

晚上好似忍忍作痛....好似M痛咁...正常嗎? 今日做咗safety 21...檢查過....抽過血...一切正常...有無媽媽都係咁???好擔心

侯爵府

國民生產總值:24172

BB防敏心得分享勳章 BKXmas勳章

可能系子宮系度擴張吖,如果檢查過冇事就咪太擔心喇,好好休息

珍珠宮

國民生產總值:46890

BKXmas勳章

回覆樓主

連續痛?定幾分鐘就唔痛?

複式洋房

BKXmas勳章

我要做媽媽 發表於 17-8-19 23:19
可能系子宮系度擴張吖,如果檢查過冇事就咪太擔心喇,好好休息

可能係...已經是食晚飯後到而家...陰吓陰吓咁....

複式洋房

BKXmas勳章

puppydingo 發表於 17-8-19 23:22
連續痛?定幾分鐘就唔痛?

是食晚飯後到而家...陰吓陰吓咁..

洋房

國民生產總值:42

beebeeyan 發表於 17-8-20 00:03

我10w,我呢兩日一食飽都係咁,陰啲陰啲,個時間都維持幾耐下

珍珠宮

國民生產總值:46890

BKXmas勳章

beebeeyan 發表於 17-8-20 00:03

咁應該係子宮expanding

男爵府

國民生產總值:8511

熱血勳章 好媽媽勳章 BKXmas勳章

我13W+2都係咁..早幾日又係無啦啦M痛咁...應該無事既..可能子宮擴張~

翡翠宮

國民生產總值:75144

BB防敏心得分享勳章 BKXmas勳章

可能子宮擴張,如果持續就要睇醫生喇。

複式洋房

BKXmas勳章

haha748494 發表於 17-8-21 17:17
可能子宮擴張,如果持續就要睇醫生喇。

Ok thx....而家無痛了
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎