用戶登入

找回密碼 | 註冊

18oC.68%

義工

今日: 52|主題: 58099

懷孕11週的問題

複式洋房

國民生產總值:411

BKXmas勳章

各位。。我想問下我而家懷孕11週,
呢兩晚沖涼發現乳頭多左好多白點,抹乾身佢係乾ge,可唔可以整甩佢架?(emoji)

洋房

國民生產總值:45

我都有呀 但無理矩 醫生話正常 類似初乳禁

大宅

國民生產總值:2890

畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

我都有,時有時無,好似酒米咁

大宅

國民生產總值:1915

BKXmas勳章

Hohoho0419 發表於 17-8-19 23:44
呢兩晚沖涼發現乳頭多左好多白點,抹乾身佢係乾ge,可唔可以整甩佢架?( ...

我都有呀,我無尊登抹走佢

複式洋房

國民生產總值:497

BKXmas勳章

呢兩晚沖涼發現乳頭多左好多白點,抹乾身佢係乾ge,可唔可以整甩佢架?( ...

我有慢慢抺走!

因為我初時都無理佢,後來越結越多!結到好像痂咁,望落好似龜裂咁!我就開始慢慢抹走佢!

上次聽講座,護士話,如果少少可以吾理,但多到好似老泥咁就要處理,如果吾係,到時亞B就飲吾到奶!你怕的話,可以覆診時問下醫生!

男爵府

國民生產總值:5344

BKXmas勳章

我都冇整甩佢,仲以為係正常嘅

大宅

國民生產總值:1413

回覆樓主

我試過想整走佢但係一點到個乳頭就好痛(emoji)(emoji)‍♀️

翡翠宮

國民生產總值:75144

BB防敏心得分享勳章 BKXmas勳章

正常吖,我都會,清洗乳頭,為以後喂人奶作準備。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎