用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 1022|主題: 927481

今晚12點後,青馬出九龍平$15

別墅

國民生產總值:956

如果可以,等12點後先出來

水晶宮

國民生產總值:73112

BKXmas勳章

takakura 發表於 17-8-19 23:48
如果可以,等12點後先出來

點解

別墅

回覆樓主:

因為12點後改為雙向收費,每程$15,但如果一早12點前入大嶼山都係唔使比錢

子爵府

國民生產總值:12356

BKXmas勳章

回覆樓主

唔關事,係雙向收費,所以先好似平一半,但其實同之前係一樣,來回30蚊

我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

別墅

lovececing 發表於 17-8-19 23:51
唔關事,係雙向收費,所以先好似平一半,但其實同之前係一樣,來回30蚊

只限今晚
你12點前入去係唔使比錢,但12點後出黎只係比$15

子爵府

國民生產總值:12356

BKXmas勳章

takakura 發表於 17-8-19 23:51
因為12點後改為雙向收費,每程$15,但如果一早12點前入大嶼山都係唔使比錢
...

Oic, 如果你咁計就係,係好難得嘅機會,真係要咁岩入開去先係
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

男爵府

國民生產總值:7565

畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

只限今晚??不是以後去俾15、返俾15??

別墅

lovelybaby2015 發表於 17-8-19 23:58
只限今晚??不是以後去俾15、返俾15??

以後都係

子爵府

國民生產總值:11768

BKXmas勳章

回覆樓主

我覺得好抵喇
平時出大欖一程$44
來回$88
有時過海行西隧仲金
真心覺得青馬平
大老山都$20一程

男爵府

國民生產總值:7565

畀面勳章 BKXmas勳章

豬吉 發表於 17-8-20 00:05
我覺得好抵喇
平時出大欖一程$44
來回$88

西隧真係好貴!但快好多
次次過海前都諗住行紅隧,但次次都臨時決定西隧
另外有次入屯門汀九轉唔切缐入左大欖管制區

子爵府

國民生產總值:11768

BKXmas勳章

lovelybaby2015 發表於 17-8-20 00:12
西隧真係好貴!但快好多
另外有次入屯門汀九轉唔切缐入左 ...

我都次次行西隧
時間,塞下塞下既油錢都係返度

王國會長

國民生產總值:46039

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 我的育兒心得勳章 月餅勳章 趣教勳章 畀面勳章 王國會長 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

lovelybaby2015 發表於 17-8-20 00:12
西隧真係好貴!但快好多
另外有次入屯門汀九轉唔切缐入左 ...

但去到港島又係塞呢
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎