用戶登入

找回密碼 | 註冊

18oC.68%

義工

自由講場 今日: 1352|主題: 939927

手機有無貼手指圈?

水晶宮

國民生產總值:66929

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 2017媽媽節 親子王國15週年勳章

實正嗎?

珊瑚宮

國民生產總值:115124

瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 FRISO飲奶勳章 美好大世界2017勳章 雞年勳章 2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

以前嗰個有,好實正

子爵府

國民生產總值:10082

BKXmas勳章

cindy618 發表於 17-8-20 00:19
實正嗎?

無 c6有 實淨㗎痴左唔會甩

水晶宮

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 2017媽媽節 親子王國15週年勳章

yingg92 發表於 17-8-20 00:55
無 c6有 實淨㗎痴左唔會甩

好驚甩

子爵府

國民生產總值:10556

BK Milk勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

無,因我平時出街係放電話响手袋既近身暗袋,一震就feel到,有個圈會頂住我唔舒服

大宅

國民生產總值:2561

BKXmas勳章

回覆樓主

冇, 買過果d都好易甩

複式洋房

國民生產總值:237

BKXmas勳章

回覆樓主:

我都係,買親嘅都甩

男爵府

國民生產總值:8653

回覆樓主

冇呀

侯爵府

國民生產總值:24857

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 雞年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

我淘咗個係連埋電話套的,個手指環掐入個機套度,部機可平方嚮格面唔駛做搖搖板,好好用。

水晶宮

fuhk 發表於 17-8-20 02:29
我淘咗個係連埋電話套的,個手指環掐入個機套度,部機可平方嚮格面唔駛做搖搖板,好好用。
...

可以介紹link嗎?

侯爵府

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 雞年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

cindy618 發表於 17-8-20 10:07
可以介紹link嗎?

【ICON苹果iphone7手机壳7plus透明超薄硅胶套带指环扣支架创意磁吸】,复制这条信息¥CdD202CYYa1¥后打开(emoji)手机淘宝(emoji)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

國民生產總值:10740

畀面勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

無架

子爵府

國民生產總值:10828

回覆樓主:

好用

水晶宮

fuhk 發表於 17-8-20 10:54
【ICON苹果iphone7手机壳7plus透明超薄硅胶套带指环扣支架创意磁吸】,复制这条信息¥CdD202CYYa1¥后打开 ...

正喎

侯爵府

cindy618 發表於 17-8-20 11:48
正喎

yes, 用落ok好方便。有磁力可貼嚮車夾用

伯爵府

國民生產總值:19454

認識瑞士牛牛第一回 BKXmas勳章

回覆樓主

大宅

國民生產總值:3443

BKXmas勳章

回覆樓主

好實淨,唔會甩

大宅

國民生產總值:2735

BKXmas勳章

回覆樓主:

有,好實用
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎