用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.82%

義工

自由講場 今日: 2610|主題: 938833

係女廁視頻

男爵府

國民生產總值:8923

BKXmas勳章

見到有貼講泳池視頻,我都講下女廁視頻:
今日係港島區某大商場女廁,人多排隊啦,隊頭有位女士攞住手機視頻,見到對方係個男人黎,佢傾得好興奮好大聲下,幾開心咁,排到入廁所裡面佢都唔停,仲同視頻中男人講現在係女廁,問佢見唔見到個阿姐(應該指清潔阿姐)

男爵府

BKXmas勳章

回覆樓主:

排隊既人都冇出聲,都係媽媽帶住個小朋友,唔敢開口,我都怕事唔敢出聲。
最後排到佢入廁格佢就自已收線

男爵府

BKXmas勳章

回覆樓主:

嗰位女士係著住類似制服,有掛名牌,似係商場店舖職員

象牙宮

國民生產總值:226172

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

女廁好在係一格格...正常都冇乜野比人見到O既

*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

子爵府

國民生產總值:12004

BKXmas勳章

真係要各人好自律先得,唔好為自己方便、為個人興緻,而置大衆私隱於不顧。
面斥不雅,各人要自重。

男爵府

國民生產總值:8438

回覆樓主

瑪瑙宮

國民生產總值:135314

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 吸收力勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節 15週年勳章

回覆樓主:

科技進步,尐人就濫用手機攝影,亂咁影,侵權人私隱。

男爵府

國民生產總值:7216

BKXmas勳章

回覆樓主

如果係我,我一定會叫佢cut左電話,癡X,唔好講私隱啦,俾你影到個樣都唔鐘意

男爵府

國民生產總值:7216

BKXmas勳章

good_pig 發表於 17-8-20 01:46
女廁好在係一格格...正常都冇乜野比人見到O既

排後面嘅可能入境渦,之後佢地又可能會討論呢……總之無限可能啦……係廁所face time,點都唔好喇!

大宅

國民生產總值:3113

BKXmas勳章

回覆樓主

見到d人喺廁所自拍都好憎

男爵府

BKXmas勳章

QY08040408 發表於 17-8-20 02:16
排後面嘅可能入境渦,之後佢地又可能會討論呢……總之無限可能啦……係廁所face time,點都唔好喇!
...

我都擔心會入鏡,所以唔敢出聲話佢,怕佢手機入面個男人幫口鬧我

象牙宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

QY08040408 發表於 17-8-20 02:16
...

都係,而家d 人坐車又自拍,食飯又自拍,再執到七彩上fb,wechat..都唔知為乜
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

象牙宮

smallb2011 發表於 17-8-20 08:58
我都擔心會入鏡,所以唔敢出聲話佢,怕佢手機入面個男人幫口鬧我

送個粗口手勢比佢

子爵府

國民生產總值:11061

BKXmas勳章

smallb2011 發表於 17-8-20 00:36
見到有貼講泳池視頻,我都講下女廁視頻:
今日係港島區某大商場女廁,人多排隊啦,隊頭有位女士攞住手機視頻 ...
所以D人唔自律, 一係話佢,一係當無事發生, 都無咩好方法對付呢D人

大宅

國民生產總值:1310

回覆樓主:

之前好似有網台男主持入愉景x城女廁直播做節目,就算投訴商場都冇人理
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎