用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.82%

義工

自由講場 今日: 52|主題: 938919

甘树生想打把佢

男爵府

國民生產總值:8690

BKXmas勳章

已同家姐结婚。而家又揽返阿妹!吸d男人,想打佢几獲!
Sorry.我太投入了

伯爵府

國民生產總值:19829

好媽媽勳章 BKXmas勳章

你應該唔係第一個咁諗,我班朋友既whatsapp group, e幾日一路睇一路鬧

珍珠宮

國民生產總值:43831

睛靈勳章 陪月勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

咁又唔要個妹,嘉鳴好慘

子爵府

國民生產總值:10883

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

我都係,睇到想打佢,好心佢,結婚前諗清楚,家姐好慘,如果知道個妹個仔係佢老公,個妹又係,人地結婚前唔攪清楚,依家又攪到好似好可憐咁。變左復雜關係。

子爵府

國民生產總值:10268

BKXmas勳章

個老公個哥哥強姦自己阿媽,又攪大自己個妹個肚........

翡翠宮

國民生產總值:75830

2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

慧慧以經討厭,甘樹生,更加衰,享齊人之福

大宅

國民生產總值:2780

BKXmas勳章

mickeyeva 發表於 17-8-20 01:21
慧慧以經討厭,甘樹生,更加衰,享齊人之福

最錯係 慧慧,唔應該再同姐夫有聯絡
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎