用戶登入

找回密碼 | 註冊

強烈季候風信號現正生效 - 資料由天文台提供
21oC.93%

義工

美容扮靚 今日: 387|主題: 118983

salalabeauty可靠?

複式洋房

國民生產總值:250

BKXmas勳章

有冇人係salalabeauty買過東西?我買了支epionce洗面,發覺外盒和內裹的產品LOT NO 被黑筆遮蓋。為何要費時做這動作?會不會是把舊過期產品換到新包裝? 感覺品質怪怪?

王國熱話
禮賢會元朗幼稚園
元朗全日嬰院班疑惑⋯⋯⋯⋯
幼兒園N班: 揀元朗德怡定元朗英藝好?
畢業公仔

複式洋房

BKXmas勳章

補充,品質怪怪是指氣味強烈,有點臭,milk lotion cleaner很杰,似浆糊/固體狀

男爵府

國民生產總值:7010

rhythm 發表於 17-8-20 03:44
補充,品質怪怪是指氣味強烈,有點臭,milk lotion cleaner很杰,似浆糊/固體狀 ...

你用過正貨未?定係lot no.被塗心理上產品疑惑?

大宅

國民生產總值:1042

BKXmas勳章

回覆樓主

我喺佢度買過 Apivita 產品,冇問題喎

複式洋房

國民生產總值:126

BKXmas勳章

回覆樓主

買過兩次 peptide serum,無問題喎

大宅

國民生產總值:2228

BKXmas勳章

rhythm 發表於 17-8-20 03:37
有冇人係salalabeauty買過東西?我買了支epionce洗面,發覺外盒和內裹的產品LOT NO 被黑筆遮蓋。為何要費時 ...

我常 online 買又冇乜事喎!! 你唔打去問下點解會咁麻?

複式洋房

BKXmas勳章

sunny.moon 發表於 17-8-20 11:23
我常 online 買又冇乜事喎!! 你唔打去問下點解會咁麻?

你常online買,產品有沒有遮lot no. ?

複式洋房

BKXmas勳章

greentea000 發表於 17-8-20 03:48
你用過正貨未?定係lot no.被塗心理上產品疑惑?

未用過正品,所以很担心問問意見囉。
如果照用,用到生多幾粒點算?
如果正品如是,我又覺得差,不想再花錢買呢個品牌做比較

男爵府

國民生產總值:8283

BKXmas勳章

rhythm 發表於 17-8-20 11:35
未用過正品,所以很担心問問意見囉。
如果照用,用到生多幾粒點算?
如果正品如是,我又覺得差,不想再花 ...

由開始喺美容院買嘅epionce野,到而家網購,都從來冇劃走任何野,我見出面d小鋪都冇⋯唔止epionce,其他牌子都唔會咁⋯
你直接問番網店最好啦!本身盒底個LOT就係同日期一齊,epionce冇封盒貼紙,冇任何香港代理標籤記號。
下面係我早幾日美容院買嘅epionce原裝盒底

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

國民生產總值:654

BKXmas勳章

rhythm 發表於 17-8-20 03:44
補充,品質怪怪是指氣味強烈,有點臭,milk lotion cleaner很杰,似浆糊/固體狀 ...

最近買左支,唔係好杰的,好似平時啲洗面奶咁,但唔係salala 買的

大宅

國民生產總值:2228

BKXmas勳章

rhythm 發表於 17-8-20 11:29
你常online買,產品有沒有遮lot no. ?

冇喎!!!

複式洋房

BKXmas勳章

Beibeisam 發表於 17-8-20 16:55
最近買左支,唔係好杰的,好似平時啲洗面奶咁,但唔係salala 買的

請問是液體狀嗎?倒轉會流動嗎?

複式洋房

BKXmas勳章

Beibeisam 發表於 17-8-20 16:55

有汽泡,正常嗎?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:2845

BKXmas勳章

用筆畫, 總有D古怪

別墅

BKXmas勳章

rhythm 發表於 17-8-21 01:02
請問是液體狀嗎?倒轉會流動嗎?

唔流

別墅

BKXmas勳章

rhythm 發表於 17-8-21 01:10
有汽泡,正常嗎?

冇汽泡
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎