用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.86%

義工

自由講場 今日: 476|主題: 938931

去珠海長隆交通

子爵府

國民生產總值:14769

BKXmas勳章

第一次去,點樣去方便?我唔過夜,玩一日就走,早上會好早過去,係昧搭船到九州在打車過去?還是搭巴士?定係坐過澳門在過去?

別墅

國民生產總值:925

BKXmas勳章

may273815238 發表於 17-8-20 09:10
第一次去,點樣去方便?我唔過夜,玩一日就走,早上會好早過去,係昧搭船到九州在打車過去?還是搭巴士?定 ...

唔過夜會好趕,同好攰

大宅

國民生產總值:1990

may273815238 發表於 17-8-20 09:10
第一次去,點樣去方便?我唔過夜,玩一日就走,早上會好早過去,係昧搭船到九州在打車過去?還是搭巴士?定 ...

即日來回都要3,4個鐘,又趕又辛苦。

水晶宮

國民生產總值:74252

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BKXmas勳章

唔過夜梗係坐船九洲打的去,喺澳門經拱北,超多人。

大宅

國民生產總值:3984

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BKXmas勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

搭船去氹仔,再經蓮花口岸去長隆應該是最方便
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎