自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有無jm玩緊或玩過這game,
可否指教下我點先過倒圈住果part,
謝謝

禁止訪問

回覆樓主

別墅

那些花兒 發表於 17-8-20 12:19
出分數果陣會有波波升起,你撳爆佢地就得。出分數唔好咁快撳下一步,會有波波升起
...

等我試下先,
唔該晒

禁止訪問

回覆樓主

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆樓主:

請問玩這遊戲得到的 emoji 真的可以在 whatsapp 用到的嗎?

別墅

doughnut_cyc 發表於 17-10-1 03:52
請問玩這遊戲得到的 emoji 真的可以在 whatsapp 用到的嗎?

唔好意思呀,我都唔係好清楚。

大宅

2023年兔年勳章

那些花兒 發表於 17-8-20 12:19
出分數果陣會有波波升起,你撳爆佢地就得。出分數唔好咁快撳下一步,會有波波升起
...

我想問,如果換手機,打到的 level 是否不能帶走?我已玩左2年,去到五十幾仲有好多emoji , 點算

禁止訪問

大宅

2023年兔年勳章

那些花兒 發表於 18-7-11 15:17

先係舊機login fb,再係新機login fb,記得login左新機, ...

謝謝,我原本部機,唉可能第一次玩時亂入出生年份,原來扮細個個唔一定有著數架,而家無得搬,可能要戒玩了啊。

禁止訪問

大宅

2023年兔年勳章

那些花兒 發表於 18-7-11 18:41
細過14歲就唔俾login fb

改唔返個game,如果可以咁易,我變返十三歲咁樣我都制啊

禁止訪問

大宅

2023年兔年勳章

那些花兒 發表於 18-7-11 22:44
唔得,但可以試下send mail俾遊戲開發商,睇下有冇解決方法。都幾多人遇到呢個問題
...

sent左,希望整到啦,我而家換電話都唔敢呀

禁止訪問

大宅

2023年兔年勳章

那些花兒 發表於 18-7-12 16:25
如果玩左兩年冇左紀錄好慘!冇心機重頭來過

收到回覆了,看來要戒玩了,再玩也玩其他啦,無心機重新玩從前的五十幾個 level。最唔捨得係得到的百幾個emoji。無了

Thanks for reaching out. If you had entered an age below 13, the option to log in to Facebook will not be available since it is not available for people under that age. If you are over that age and your age was entered incorrectly, you will need to start over in a new game as we don’t have the ability to alter ages in the game. 

If you have any other questions or concerns please feel free to reply back anytime.

All the best,

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

請問任務...使用狂歡之舞 , 係咩黎?

首頁

尾頁

跳至