用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.82%

義工

出埠旅行 今日: 169|主題: 132060

[韓國] 明洞有無醬油蟹

男爵府

國民生產總值:6056

BKXmas勳章

請問附近有冇抵食的?超市是否有得賣可以帶返酒店食?

王國熱話
2017 6月將軍澳媽媽
有無 628 BB
6月24 出世啦⋯⋯有無624同路人?
619bb

翡翠宮

國民生產總值:79520

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章

有, 但係貴, 坐幾個站去新沙洞仲好啦!!

男爵府

BKXmas勳章

kitbebe 發表於 17-8-20 11:57
有, 但係貴, 坐幾個站去新沙洞仲好啦!!

請問新沙洞是那一間?有沒有地址?謝謝

翡翠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章

lokjoan 發表於 17-8-20 12:21
請問新沙洞是那一間?有沒有地址?謝謝
新沙4號出口, 成條街都係, 右手邊第一間老字號

男爵府

BKXmas勳章

kitbebe 發表於 17-8-20 12:25
新沙4號出口, 成條街都係, 右手邊第一間老字號

記得個名嗎?

大宅

國民生產總值:1410

BKXmas勳章

回覆樓主:

带小朋友去的話
有其他熟食選擇嗎?

翡翠宮

翡翠宮

回覆 cl425 的帖子

小朋友可以吃蒸蛋, 白飯, 或且叫個蟹窩, 有湯有菜.

大宅

國民生產總值:1410

BKXmas勳章

kitbebe 發表於 17-8-20 14:15
回覆 cl425 的帖子

小朋友可以吃蒸蛋, 白飯, 或且叫個蟹窩, 有湯有菜.

洋房

國民生產總值:76

我次次都係去新沙 PRO個度食..不過比一般貴..但真係好正

洋房

國民生產總值:97

回覆樓主:

我上次係去大瓦房,雖然唔係响明洞,但真係好好味

複式洋房

國民生產總值:359

BKXmas勳章

lemonch 發表於 17-8-22 13:42
我次次都係去新沙 PRO個度食..不過比一般貴..但真係好正

請問呢間有無其他野食岩小朋友食

大宅

國民生產總值:1329

BKXmas勳章

lokjoan 發表於 17-8-20 10:54
請問附近有冇抵食的?超市是否有得賣可以帶返酒店食?

呢個係明洞食

一人份,無記錯係25,000원

係明洞行後少少,街上有人派傳單,我見到所以上去食

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

BKXmas勳章

gor_gor 發表於 17-8-29 11:40
呢個係明洞食

一人份,無記錯係25,000원

我最後去咗樂天買,要35000一隻
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎