自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170820&s=10793096&a=57101204
【驚嚇現場】彈彈下跌咗落去! 強國女玩笨豬跳出事

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主

其實係大陸真係唔應該玩任何遊樂設施囉,除非買重保險同埋嫌命長啦

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

公爵府

回覆樓主:

邊度都唔敢玩哩啲

珍珠宮

回覆樓主:

唔好講笨豬跳,我淨係喺iherb 睇review, 啲鬼佬唔覺意買咗made in china嘅嘢, 都話以後唔再回購

翡翠宮

回覆樓主:

外國都唔少意外架,點止大陸,所以我邊度都唔會玩,本身玩呢樣嘢,無乜意義。

珍珠宮

sauNG 發表於 17-8-20 11:47
邊度都唔敢玩哩啲

係呀,現在全球沒有刺激遊戲是絕對安全的。

早排係美國有個遊樂場,機件散左,成棚人凌空跌落地。睇到都嚇死!

公爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

呢啲危險遊戲根本就有好大風險!

珍珠宮

回覆樓主

其他地方零意外

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

lyh80115 發表於 17-8-20 11:58
外國都唔少意外架,點止大陸,所以我邊度都唔會玩,本身玩呢樣嘢,無乜意義。
...
係囉, 死响外國會威D我年紀大, 要錫身, 去到邊都係,連過山車都唔敢玩

公爵府

missbabydior 發表於 17-8-20 11:06
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170820&s=10793096&a=57101204
【驚嚇現場】彈彈下跌咗落去! ...

呢个活动本身就系有风險,外国玩都要簽生死状。糸强国就变得超高风險加超高危囉。
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

珍珠宮

回覆樓主

玩呢d咁危險嘅活動不特止,仲要喺大陸玩,佢應該係想死啫!

公爵府

平平常常 發表於 17-8-20 12:00
係呀,現在全球沒有刺激遊戲是絕對安全的。

早排係美國有個遊樂場,機件散左,成棚人凌空跌落地。睇到都 ...

侯爵府

回覆樓主

咪搞

男爵府

lyh80115 發表於 17-8-20 11:58
...

無錯

我廿幾歲開始唔再玩機動,如果因為玩而出意外,真係對唔住爸爸媽媽!

大宅

回覆樓主:

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

年紀大,而家唔敢玩機動遊戲,呢D新聞睇得少咩

水晶宮

cinda72. 發表於 17-8-20 16:37
講玩笨豬跳出事,外國出事率高過大陸喎

係,早排日本笨豬跳都出事,其實係邊個國家玩都一樣有危險性

禁止訪問

首頁