用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 1297|主題: 928116

40歲

侯爵府

國民生產總值:23521

BKXmas勳章

多數怎麼打扮,保養?

珊瑚宮

國民生產總值:108832

環保接龍勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

同39歲時一樣

facialchung    發表於 17-8-20 15:17
Golden_Time    發表於 17-8-20 11:41
人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

侯爵府

國民生產總值:23970

開心吸收勳章 雞年勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

lovebbb 發表於 17-8-20 11:27
多數怎麼打扮,保養?

日fu mask
食好啲, 註:不是貴野, 係有質素的食材
多飲湯
多吃水果菜
多行路
人生就像一場戲,因為有緣才相聚。
相扶到老不容易,是否更該去珍惜。
為了小事發脾氣,回頭想想又何必。
別人生氣我不氣,氣出病來無人替。
我若氣死誰如意,況且傷神又費力。
鄰居親朋不要比,兒孫瑣事由他去。
吃苦享樂在一起,神仙羨慕好伴侶。

公爵府

國民生產總值:25561

BKXmas勳章

lovebbb 發表於 17-8-20 11:27
多數怎麼打扮,保養?

跟平時一樣就可以。

45+先開始難攪。

公爵府

BKXmas勳章

蛋皇哥0127 發表於 17-8-20 11:43
日fu mask
多飲湯

食好野係你的專利。

侯爵府

bik1229 發表於 17-8-20 11:46
食好野係你的專利。

妳……重開心
羨慕屎我了

子爵府

國民生產總值:12019

好媽媽勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

吓,39轉40歲會有幾唔同啊?斯文返工look已經好適合,呢隻著法由廿五至六十都啱

公爵府

BKXmas勳章

蛋皇哥0127 發表於 17-8-20 11:48
妳……重開心
羨慕屎我了

下次約你

侯爵府

bik1229 發表於 17-8-20 13:14
下次約你

伯爵府

國民生產總值:19808

BKXmas勳章 2017媽媽節

蛋皇哥0127 發表於 17-8-20 11:43
日fu mask
多飲湯

45歲後就係食少d架啦
唔好叫我PM,想知就比D誠意主動PM

侯爵府

cinda72. 發表於 17-8-20 13:21
45歲後就係食少d架啦

其實我好細食

伯爵府

蛋皇哥0127 發表於 17-8-20 13:24
其實我好細食

咁45歲前食多d
45歲後好易肥,之後就要仲食少d喎

侯爵府

cinda72. 發表於 17-8-20 13:26
咁45歲前食多d
45歲後好易肥,之後就要仲食少d喎

行多啲 游下水(吾係乾水)

伯爵府

蛋皇哥0127 發表於 17-8-20 13:33
行多啲 游下水(吾係乾水)

乾水好,能醫百病喎

子爵府

國民生產總值:11237

BKXmas勳章

回覆樓主:

運動, 運動,再運動 !

一肥就点搞都死 !

侯爵府

cinda72. 發表於 17-8-20 13:36
乾水好,能醫百病喎

睇妳都係呢飯

伯爵府

蛋皇哥0127 發表於 17-8-20 13:41
睇妳都係呢飯

腦部運動丫麻

男爵府

國民生產總值:7465

BKXmas勳章

回覆樓主:

系,女一到40 up真系走下坡,做運動,食清淡d,護膚,與友敍會,做齊真系keep得好好多!(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

侯爵府

cinda72. 發表於 17-8-20 13:43
腦部運動丫麻

邊游乾水邊fu mask

伯爵府

蛋皇哥0127 發表於 17-8-20 13:48
邊游乾水邊fu mask

幾好提議喎
打完1圈齊齊洗面
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎