用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

網購天地 今日: 22|主題: 61031

[其他] 買咗返學白鞋,等收貨

侯爵府

國民生產總值:24099

BKXmas勳章

阿女暑假返咗鄉下,趁喺大陸收貨、換碼都方便。

京東自營送鎮仔最方便,去京東揀中對hello kitty,有199減100,買多對去街鞋,用埋110減10優惠券(plus會員),埋單138人仔。北京發貨,過一兩日到,到時再分享下。

呢個199減100主要有hello kitty同snoopy,有白鞋、運動鞋、板鞋、涼鞋等。

https://item.m.jd.com/product/4863070.html?utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
煲湯,材料好緊要!每日一湯
請教奶皇月餅饀的鹹蛋黃
失敗之作~奶黄月球
桃膠雪耳桂圓糖水

侯爵府

BKXmas勳章

回覆樓主:

199減100:

https://so.m.jd.com/list/itemSearch.action?activityId=202939521&skuId=3839589

水晶宮

國民生產總值:55064

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

我都收左貨兩對hk$140送3對袜

大宅

國民生產總值:2559

BKXmas勳章

男爵府

國民生產總值:8356

BKXmas勳章

lyh80115 發表於 17-8-20 11:30
阿女暑假返咗鄉下,趁喺大陸收貨、換碼都方便。

京東自營送鎮仔最方便,去京東揀中對hello kitty,有199減 ...
前輩做了plus 會員?

侯爵府

BKXmas勳章

saiwanho 發表於 17-8-20 23:23
前輩做了plus 會員?

嘻嘻,玩一年試下……

男爵府

BKXmas勳章

lyh80115 發表於 17-8-20 23:57
嘻嘻,玩一年試下……
京東閱讀我都好少用!

侯爵府

BKXmas勳章

saiwanho 發表於 17-8-21 12:01
京東閱讀我都好少用!

每月5張¥6運費券,用嚟直送香港幾好。

男爵府

BKXmas勳章

lyh80115 發表於 17-8-21 13:12
每月5張¥6運費券,用嚟直送香港幾好。
原來直送香港可以用, 不錯!

大宅

國民生產總值:3366

BKXmas勳章

blackberry 發表於 17-8-20 13:14
我都收左貨兩對hk$140送3對袜

對白色皮鞋點解係黑色底嘅?
應該係成對連鞋底都係白色嫁喎

水晶宮

國民生產總值:55064

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 2017媽媽節

bobo_2014 發表於 17-8-21 16:44
對白色皮鞋點解係黑色底嘅?
應該係成對連鞋底都係白色嫁喎
黑底唔得架咩?我第一次買白皮鞋俾小朋友開學著

大宅

國民生產總值:3366

BKXmas勳章

blackberry 發表於 17-8-21 17:01
黑底唔得架咩?我第一次買白皮鞋俾小朋友開學著

冇話唔得嘅, 係係香港見到嘅都係白底啫

男爵府

國民生產總值:5643

BKXmas勳章

回覆 bobo_2014 的帖子

我女間學校今年講明白皮鞋鞋底一定要白色, 係大陸先用黑底, 學校有呢個規定都啱既個個同學都係白底得少數人係黑底咁又真係幾奇突及顯得校服唔整齊

侯爵府

BKXmas勳章

回覆樓主:

收貨啦,非常輕,尺寸剛好,開學就可以著啦!去圖

侯爵府

BKXmas勳章

回覆樓主:

另一對休閑鞋,故意買大咗,等到過年著新鞋。

侯爵府

BKXmas勳章

回覆樓主:

同場加映,早兩星期都買咗黑皮鞋。話説買細咗要換碼,向京東申請,揀快遞上門換貨,原來佢哋係會帶埋對新鞋上門換對舊鞋走,超方便!不過呢個服務要畀8蚊,plus會員免費。

https://item.m.jd.com/product/2940153.html?utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

大宅

國民生產總值:1466

BKXmas勳章

kwan_0128 發表於 17-8-23 00:52
回覆 bobo_2014 的帖子

我女間學校今年講明白皮鞋鞋底一定要白色, 係大陸先用黑底, 學校有呢個規定都啱既 ...

tb好难揾白底,我朋友試過
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎