網購天地

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

阿女暑假返咗鄉下,趁喺大陸收貨、換碼都方便。

京東自營送鎮仔最方便,去京東揀中對hello kitty,有199減100,買多對去街鞋,用埋110減10優惠券(plus會員),埋單138人仔。北京發貨,過一兩日到,到時再分享下。

呢個199減100主要有hello kitty同snoopy,有白鞋、運動鞋、板鞋、涼鞋等。

https://item.m.jd.com/product/4863070.html?utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

翡翠宮

回覆樓主:

199減100:

https://so.m.jd.com/list/itemSearch.action?activityId=202939521&skuId=3839589

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我都收左貨兩對hk$140送3對袜

大宅

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

lyh80115 發表於 17-8-20 11:30
阿女暑假返咗鄉下,趁喺大陸收貨、換碼都方便。

京東自營送鎮仔最方便,去京東揀中對hello kitty,有199減 ...
前輩做了plus 會員?

翡翠宮

saiwanho 發表於 17-8-20 23:23
前輩做了plus 會員?

嘻嘻,玩一年試下……

男爵府

lyh80115 發表於 17-8-20 23:57
嘻嘻,玩一年試下……
京東閱讀我都好少用!

翡翠宮

saiwanho 發表於 17-8-21 12:01
京東閱讀我都好少用!

每月5張¥6運費券,用嚟直送香港幾好。

男爵府

lyh80115 發表於 17-8-21 13:12
每月5張¥6運費券,用嚟直送香港幾好。
原來直送香港可以用, 不錯!

大宅

blackberry 發表於 17-8-20 13:14
我都收左貨兩對hk$140送3對袜

對白色皮鞋點解係黑色底嘅?
應該係成對連鞋底都係白色嫁喎

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

bobo_2014 發表於 17-8-21 16:44
對白色皮鞋點解係黑色底嘅?
應該係成對連鞋底都係白色嫁喎
黑底唔得架咩?我第一次買白皮鞋俾小朋友開學著

大宅

blackberry 發表於 17-8-21 17:01
黑底唔得架咩?我第一次買白皮鞋俾小朋友開學著

冇話唔得嘅, 係係香港見到嘅都係白底啫

男爵府

回覆 bobo_2014 的帖子

我女間學校今年講明白皮鞋鞋底一定要白色, 係大陸先用黑底, 學校有呢個規定都啱既個個同學都係白底得少數人係黑底咁又真係幾奇突及顯得校服唔整齊

翡翠宮

回覆樓主:

收貨啦,非常輕,尺寸剛好,開學就可以著啦!去圖

翡翠宮

回覆樓主:

另一對休閑鞋,故意買大咗,等到過年著新鞋。

翡翠宮

回覆樓主:

同場加映,早兩星期都買咗黑皮鞋。話説買細咗要換碼,向京東申請,揀快遞上門換貨,原來佢哋係會帶埋對新鞋上門換對舊鞋走,超方便!不過呢個服務要畀8蚊,plus會員免費。

https://item.m.jd.com/product/2940153.html?utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

大宅

kwan_0128 發表於 17-8-23 00:52
回覆 bobo_2014 的帖子

我女間學校今年講明白皮鞋鞋底一定要白色, 係大陸先用黑底, 學校有呢個規定都啱既 ...

tb好难揾白底,我朋友試過

首頁

尾頁

跳至