用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

使用意見 今日: 8|主題: 11950

嘩!post都被人del埋

子爵府

國民生產總值:11262

BKXmas勳章

不得不佩服bk處理手法,快狠準,好野!

tester5    發表於 17-8-20 17:23

王國熱話
失眠夜
點知自己想唔想要小朋友?
湊仔路上....發覺自己EQ好低
我的悲傷

男爵府

國民生產總值:9705

BKXmas勳章

SUMMER581 發表於 17-8-20 17:15

你話呢度係,數字~性別~王國果個?

侯爵府

國民生產總值:23951

開心吸收勳章 雞年勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

人生就像一場戲,因為有緣才相聚。
相扶到老不容易,是否更該去珍惜。
為了小事發脾氣,回頭想想又何必。
別人生氣我不氣,氣出病來無人替。
我若氣死誰如意,況且傷神又費力。
鄰居親朋不要比,兒孫瑣事由他去。
吃苦享樂在一起,神仙羨慕好伴侶。

子爵府

國民生產總值:12269

2017勳章 BKXmas勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

珍珠宮

國民生產總值:40200

食得好勳章 開心吸收勳章 FRISO飲奶勳章 美好大世界2017勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 Xmas吸收勳章 ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

違規post預左架啦。

侯爵府

終極熊貓 發表於 17-8-20 17:16
你話呢度係,數字~性別~王國果個?

好搞笑

琥珀宮

國民生產總值:188074

醒目開學勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

子爵府

BKXmas勳章

414928 發表於 17-8-20 17:17
違規post預左架啦。
話bk係八婆王國 就係違規?
咁我明白了

水晶宮

國民生產總值:74120

2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

都未睇第3版以地裂

珊瑚宮

國民生產總值:120015

畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

珍珠宮

國民生產總值:40200

食得好勳章 開心吸收勳章 FRISO飲奶勳章 美好大世界2017勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 Xmas吸收勳章 ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

SUMMER581 發表於 17-8-20 17:21
咁我明白了
人身攻擊啊!雖然唔係我舉你,但這些危險post會刪係遲早問題啦。

伯爵府

國民生產總值:16278

2017勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

miss左添

侯爵府

tingtong 發表於 17-8-20 17:27
miss左添

翡翠宮

國民生產總值:98608

開心吸收勳章 FRISO飲奶勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 畀面勳章 2017媽媽節

回覆樓主

大宅

國民生產總值:2393

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章

SUMMER581 發表於 17-8-20 17:21
咁我明白了
bk係八婆王國? feel free to speak for yourself!

That's the beauty of self-awareness!

子爵府

BKXmas勳章

414928 發表於 17-8-20 17:24
人身攻擊啊!雖然唔係我舉你,但這些危險post會刪係遲早問題啦。
咁都叫人身攻擊?真係大開眼界

男爵府

國民生產總值:8901

BKXmas勳章 2017媽媽節

SUMMER581 發表於 17-8-20 17:15

個網d bug唔見佢處理咁得閒逐個post係度scan

侯爵府

J.c.baby 發表於 17-8-20 17:30
個網d bug唔見佢處理咁得閒逐個post係度scan

del easy 過修bug

男爵府

國民生產總值:8901

BKXmas勳章 2017媽媽節

蛋皇哥0127 發表於 17-8-20 17:34

del easy 過修bug

你岩

侯爵府

J.c.baby 發表於 17-8-20 17:35
你岩

我睇左 emoji...係禁講架
del就del..搞店
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎