用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 821|主題: 927691

Foodpanxx 是垃圾

珍珠宮

國民生產總值:32265

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 2017媽媽節

今晚用foodpxxda訂pizza hut,收至訊息已出貨,但轉頭收到南亞藉送貨員電話問地址,覆咗一個鐘都收唔到食物,,一路電話溝通都送唔到嚟,foodpanxx又唔肯退錢cancel order,佢話可以cancel但錢照收,豈有此理到而家都未食晚餐,嬲到震。

垃圾公司,奉勸各位唔好用呢間公司送賣速遞

水晶宮

國民生產總值:56567

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

珍珠宮

國民生產總值:41891

BKXmas勳章

回覆樓主

Pizza hut點解唔用pizza hut app?

男爵府

國民生產總值:6353

回覆樓主

珍珠宮

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 2017媽媽節

macca 發表於 17-8-20 20:21

我妹訂,佢話儲里數抵喎

我訂就一定官網,唔識咁高科技。

伯爵府

國民生產總值:15874

BKXmas勳章

回覆樓主:

點解唔直接訂pizza hut?

侯爵府

國民生產總值:22299

BKXmas勳章

回覆樓主

點解唔用pizza hut個app訂 噚晚先訂完一個鐘左右送到

珍珠宮

MANVN 發表於 17-8-20 20:22
點解唔直接訂pizza hut?

請看#5

男爵府

國民生產總值:9695

BKXmas勳章

回覆樓主

又唔洗話人/公司垃圾嘅。。。

珍珠宮

c.vieri 發表於 17-8-20 20:23
點解唔用pizza hut個app訂 噚晚先訂完一個鐘左右送到

請看#5

重點係佢俾唔到服務我,但要照收我錢,咩道理?

珍珠宮

終極熊貓 發表於 17-8-20 20:25
又唔洗話人/公司垃圾嘅。。。

嗯!當發生喺你身上,又係唔係咁講?

佢俾唔到服務我,仲要收我錢,咩道理?

收咗錢但無服務,一句無責任就大哂?

子爵府

國民生產總值:11963

好媽媽勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

其實係咪個送貨員肚餓得滯食咗

珍珠宮

國民生產總值:30962

BKXmas勳章

係囉,pizzahut 直接打去都得

別墅

國民生產總值:984

ProAbsorb勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

U爸 eat都係咁。我上次7:45叫左2個餐,9:00先黎到(emoji)錢照收。原來佢用南亞人,送貨方式仲(emoji)walker,由Ssp行去大角咀,行錯左去荔枝角。嬲死我。好彩d細食左下午茶頂得下肚餓。

珍珠宮

ppphoebe 發表於 17-8-20 21:14
U爸 eat都係咁。我上次7:45叫左2個餐,9:00先黎到(emoji)錢照收。原來佢用南亞人,送貨方式仲(emoji)walke ...

終於有人明白我多謝你!

男爵府

國民生產總值:9695

BKXmas勳章

karenlyk 發表於 17-8-20 20:26
嗯!當發生喺你身上,又係唔係咁講?

佢俾唔到服務我,仲要收我錢,咩道理?

我真係有試過㗎~
唔係呢間公司,我pre order左午餐,12~12:15要送到
佢1:15都未送到,我點半要開工啦,唯有食杯麵囉~
真心發誓無話過任何parties係垃圾
唔開心實有嘅~

好似依家咁,我都同某公司拉据左二十日啦,打電話講到氣又斷手又震,都無咁形容過間公司或啲人

因為,總不能就一件事件定斷成間公司嘅~

珍珠宮

iamlazy 發表於 17-8-20 21:12
係囉,pizzahut 直接打去都得

係,但係用呢個服務的時候,無諗過收唔到貨囉

正如訂淘寶用第三方運送,你有無諗過錢照俾,但收唔到貨?

侯爵府

國民生產總值:22820

BKXmas勳章

回覆 karenlyk 的帖子

以前我地都幫襯foodxxnda. 但好差, 成日送唔到, 攪到好麻煩.依家用Delivexxx, 暫時OK.
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

男爵府

國民生產總值:5429

BKXmas勳章

係囉

子爵府

國民生產總值:10009

畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

其實我禽晚試過,。不過唔係外賣, 係間餐廳, 本身有 d 趕時間,。未座底已經問佢出野食耐唔耐,。佢話20分鐘左右, 咁我 ok, 坐低咗,。但一直等,。等到 半個鐘,。催一次,。到 40 分再催,。唔好意思又催多次,。感覺再催都會再等,。所以最後照埋單走,。個士應話唔好意思, 只收野飲錢, 但我話唔緊要, 自己趕時間,所以照收喇,。都無話過人垃圾,。坦白講, 睇得出佢地都想快,。只係繁忙時間,。佢地控制唔到,。遇到事, 下下咁盡, 咁多情緒反應,。辛苦係自己
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎